Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu uudisti verkkosivustonsa

Jaa

Haaga-Helian verkkosivusto on uudistettu. Uutta sivustoa luotaessa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että Haaga-Helia pystyy palvelemaan jatkuvan oppimisen tarpeita.

Suurin osa sivustolla kävijöistä etsii itselleen uutta koulutusta: tutkintoa, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, täydennyskoulutusta tai yksittäisiä kursseja.

- Haluamme auttaa kaikkia, joilla on halua kouluttautua tai jopa suunnata kokonaan uudelle uralle, sanoo Haaga-Helian viestintäpäällikkö Ari Nevalainen.

Opiskelijoiden lisäksi tärkeitä kävijäryhmiä ovat yrityskumppanit, rahoittajat ja Haaga-Helian tutkimustoiminnasta kiinnostuneet. Verkkosivuilla onkin parhaimmillaan miltei 300 000 käyntiä kuukaudessa.

- Kun puhutaan vuosittaisista käyntimääristä, puhutaan miljoonista. Sillä on valtava merkitys, millaiset sivut meillä on ja miten ne toimivat, Nevalainen muistuttaa.

Yhä useampi sivustolla kävijä käyttää mobiililaitetta, ja heidän määränsä ennustetaan kasvavan. Sivujen on siis toimittava moitteettomasti kaikilla mahdollisilla päätelaitteilla.

- Käyttäjälähtöisyys, saavutettavuus ja responsiivisuus ovat olleet ohjenuoriamme uudistuksessa, toteaa digitaalisen viestinnän asiantuntija Marja Luokomaa.

Osa koko ammattikorkeakoulun uudistumista

Verkkosivu-uudistus on osa Haaga-Helian syvempää uusiutumista. Haaga-Heliassa valmistellaan kaikkia koulutuksia koskevaa koulutusuudistusta, ja vuodesta 2021 alkaen ovat voimassa sekä uusi strategia että uusi organisaatiomalli.

Uudessa strategiassa korostetaan yhdessä tekemistä. Myös organisaatiouudistuksessa on pyritty siihen, että asioita tehdään aidosti yhdessä, jolloin esimerkiksi yksikkörajat eivät ohjaa tekemistä.

Verkkosivu-uudistus on ollut konkreettinen esimerkki tästä. Haaga-Helian henkilökunnasta on koottu sivuston päivittäjien joukko, joka on ollut mukana luomassa uutta sivustoa ja tulee olemaan mukana sivuston kehittämisessä sekä arkisessa päivitystyössä. Myös opiskelijoita on kuultu sivustoa suunniteltaessa.

- Paitsi että muutimme sivut, muutimme myös tavan tehdä sivuja. Vastuu verkkosivuston toimivuudesta ei ole vain viestinnässä vaan sitä on jaettu isommalle joukolle, Luokomaa toteaa.

Kumppaneina sivuston toteutuksessa ovat olleet North Patrol Oy ja Exove Oy.

Uuteen sivustoon voi tutustua täällä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Space Tourism Forum Porvoo kokoaa yhteen avaruusmatkailun tutkimuksen ja koulutuksen asiantuntijoita12.11.2020 17:54:40 EETTiedote

Avaruusmatkailun alkaminen on näyttäytynyt pitkään saavuttamattomana päämääränä, mutta viime vuosikymmenen teknologisten läpimurtojen vuoksi ensimmäisten kaupallisten avaruusturismilentojen ennustetaan toteutuvan aivan lähitulevaisuudessa. Avaruusalan kehittyessä tarve tutkia tulevaisuuden ilmailun erilaisia näkökohtia tulee kasvamaan entisestään.

50 vuotta vieraanvaraisuusalan ammattilaisten tarinoita – Haaga-Helian Haagan restonomikampus viettää juhlavuotta2.11.2020 13:37:34 EETTiedote

Juhlavuoden kunniaksi on kerätty 69 restonomitarinaa juhlajulkaisuksi. Juhlakirjassa Haagan restonomit ja alumnit kertovat omista oppimispoluistaan, osaamisestaan, työuristaan, kehittymisestään ja tulevaisuuden näkymistään. Haagan kampukselta on 50 vuoden aikana valmistunut yli 7 000 restonomia. Julkaisun loppuun on lisäksi laadittu lähifuturologi alan mahdollisista kehityssuunnista. - Sähköisessä juhlakirjassa korostuvat vahva yhteisöllisyys, usko tulevaisuuteen, monipuolinen alan kirjo ja työtehtävät, kansainvälisyys ja tahto osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Katse julkaisussa on kaikkein olennaisimmassa, ihmisissä. Puolivuosisataisen taipaleen kunniaksi ääneen pääsevät restonomit, alamme tekijät ja sydän, toteaa Haagan kampusvastaava Risto Karmavuo. Juhlajulkaisuun pääset tästä: https://julkaisut.haaga-helia.fi/haagan-restonomikampus-50-vuotta-ammattilaisten-tarinoita/ https://julkaisut.haaga-helia.fi/haagan-restonomikampus-50-vuotta-ammattilaisten-tarinoita/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme