Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia Porvoon opiskelijat järjestävät Svenska veckan -tapahtumia

Jaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Porvoo Campuksen kaksikielisen myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutusohjelman 2. vuoden opiskelijat järjestävät Svenska veckanin aikana monia tapahtumia.

Maanantaina 2.11. klo 9-11.30 järjestetään Pääskytien koulun 7D-luokalle virtuaalinen Finnkampen-yleisurheilutapahtuma. Tapahtumassa seiskaluokkalaiset kilpailevat muun muassa tietokilpailun parissa, jonka aiheina on esimerkiksi Svenska veckan ja urheilu. Paras joukkue voittaa yllätyspalkintoja. Tapahtumassa on tarjolla pientä purtavaa.

Tiistaina 3.11. klo 9–11 järjestetään päiväkoti Skogsstjärnan esikouluryhmille virtuaalinen Pyssel Klubben -askartelutapahtuma. Tapahtumassa askarrellaan etäyhteyden välityksellä talvisia koristeita. Tavoite on tukea lasten luovuutta ja tuoda piristystä tarhapäivään. Opiskelijat ohjaavat askarteluhetken Porvoon Campukselta.

Tiistaina 3.11. klo 12.30–13.15 järjestetään Porvoon suomenkielisille kahdeksasluokkalaisille virtuaalinen pelitapahtuma Swedish Balls on Fire. Tapahtumassa oppilaat osallistuvat puhelimillaan Marbles on stream -peliin sekä Kahoot! -kyselypeliin suomenruotsalaisuudesta ja Svenska veckanista. Voittajille on luvassa palkintoja.

Keskiviikkona 4.11.2020 klo 11–13 järjestetään ensimmäistä kertaa virtuaalinen SpökBio-tapahtuma Linnankosken lukion ensimmäisen luokan opiskelijoille. Luvassa on Halloween-teemainen elokuvatapahtuma, jossa jännittävän leffan lisäksi on luvassa muun muassa tietokilpailu. Tapahtuma striimataan Haaga-Helian Porvoon kampukselta ja on vain kutsun saaneille.

Torstaina 5.11. klo 16–19 järjestetään nuorille aikuisille suunnattu virtuaalinen tapahtuma Finlandssvensk Race. Tapahtuma on virtuaaliseikkailu Instagramissa, jossa osallistujat ratkaisevat Porvooseen ja suomenruotsalaisuuteen liittyviä arvoituksia. Parhaimmat julkaisut palkitaan lahjakortein.

 

Yhteyshenkilöt

Uyen Tran, opiskelijaryhmän projektivastaava
s-posti: uyen.tran2@myy.haaga-helia.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Space Tourism Forum Porvoo kokoaa yhteen avaruusmatkailun tutkimuksen ja koulutuksen asiantuntijoita12.11.2020 17:54:40 EETTiedote

Avaruusmatkailun alkaminen on näyttäytynyt pitkään saavuttamattomana päämääränä, mutta viime vuosikymmenen teknologisten läpimurtojen vuoksi ensimmäisten kaupallisten avaruusturismilentojen ennustetaan toteutuvan aivan lähitulevaisuudessa. Avaruusalan kehittyessä tarve tutkia tulevaisuuden ilmailun erilaisia näkökohtia tulee kasvamaan entisestään.

50 vuotta vieraanvaraisuusalan ammattilaisten tarinoita – Haaga-Helian Haagan restonomikampus viettää juhlavuotta2.11.2020 13:37:34 EETTiedote

Juhlavuoden kunniaksi on kerätty 69 restonomitarinaa juhlajulkaisuksi. Juhlakirjassa Haagan restonomit ja alumnit kertovat omista oppimispoluistaan, osaamisestaan, työuristaan, kehittymisestään ja tulevaisuuden näkymistään. Haagan kampukselta on 50 vuoden aikana valmistunut yli 7 000 restonomia. Julkaisun loppuun on lisäksi laadittu lähifuturologi alan mahdollisista kehityssuunnista. - Sähköisessä juhlakirjassa korostuvat vahva yhteisöllisyys, usko tulevaisuuteen, monipuolinen alan kirjo ja työtehtävät, kansainvälisyys ja tahto osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Katse julkaisussa on kaikkein olennaisimmassa, ihmisissä. Puolivuosisataisen taipaleen kunniaksi ääneen pääsevät restonomit, alamme tekijät ja sydän, toteaa Haagan kampusvastaava Risto Karmavuo. Juhlajulkaisuun pääset tästä: https://julkaisut.haaga-helia.fi/haagan-restonomikampus-50-vuotta-ammattilaisten-tarinoita/ https://julkaisut.haaga-helia.fi/haagan-restonomikampus-50-vuotta-ammattilaisten-tarinoita/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme