Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia tukee ilmailualan lomautettuja ja irtisanottuja työntekijöitä ilmaiskurssein

Jaa

Koronaviruksen asettamat rajoitukset ovat vähentäneet rajusti lentomatkustajien määrää, mikä on vaikuttanut suoraan lentoalan yritysten, kuten esimerkiksi Finavian, Finnairin ja Norran toimintaan. Haaga-Helia haluaa tukea näiden yritysten lomautettuja tai irtisanottuja työntekijöitä tarjoamalla heille maksutta virtuaaliopetusta.

- Olemme nähneet omien opiskelijoidemme kautta, millaista inhimillistä hätää ja huolta tulevaisuudesta tilanne on aiheuttanut ja koimme tärkeäksi auttaa alan työntekijöitä tämän kriisin yli, kun meillä siihen on mahdollisuus, toteaa Aviation Business -koulutusohjelman johtaja Maija Eklöf.

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi lomautettu ja irtisanottu henkilöstö voi opiskella Haaga-Helian Porvoon kampuksella tarjottavan Aviation Business -koulutusohjelman kursseja. Kyseessä on kaksi viiden opintopisteen virtuaalikurssia, Digital airline management ja Airport digital customer journey.

- On selvää, että tämän tilanne muuttaa maailmaa, mutta lentoliiketoiminta ei lopu. Kun maailma on taas jaloillaan, lentoala tarvitsee nopeasti alan osaajia. Lentoyhtiöt ja muut lentoliiketoimintaa harjoittavat tulevat haluamaan yhä enemmän työntekijöitä, joilla on jo perusosaaminen erittäin säännöstellystä ja omanlaisestaan liiketoiminnasta.

Työntekijät ovat saaneet tarkemmat tiedot kurssi-ilmoittautumisesta omalta työnantajaltaan. Ensimmäisen viikon aikana ilmoittautumisia on tullut jo lähes sata. Suoritetut opinnot voi sisällyttää myös tutkintoon, jos henkilö päättää myöhemmin hakeutua tutkintokoulutukseen Porvoon kampukselle.

Haaga-Helia tarjoaa kesäopinnot maksutta lomautetuille ja työttömille

Haaga-Helia tarjoaa koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi lomautetuille ja työttömille mahdollisuuden suorittaa avoimen ammattikorkeakoulun kesäopintoja maksutta. Maksuttomuus koskee uusia ilmoittautumisia 25.5.-31.8.2020 toteutettaville kesäopinnoille, joihin on voinut hakeutua 9.4.2020 alkaen.

Hakijat saavat lisätietoa hakemisesta ja ilmoittautumisesta Opintopalveluista. Ilmoittautumisen yhteydessä toimitetaan todistus työttömyydestä tai lomautuksesta. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

EduExcellence ja Helsinki Business College avaavat toisen asteen koulutusviennin – päänavaajana marokkolainen opiskelijaryhmä ja ammatillinen pätevyys liiketaloudessa1.6.2020 15:37:12 EESTTiedote

Pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen koulutusvientiorganisaatio EduExcellence ja marokkolainen konsultointi- ja koulutusyritys Akademia Scandinavia Private Sarl AU ovat solmineet kaupallisen yhteistyösopimuksen tutkinto-ohjelmien järjestämisestä Suomessa. Liiketalouden ammatilliseen pätevyyteen kouluttavan ohjelman toteuttaa Helsinki Business College (HBC) ja ensimmäisen ryhmän 1,5 vuoden tutkinto-ohjelma käynnistyy elokuussa.

Asiakaslähtöinen toiminta, digitaalisten työvälineiden hyödyntäminen ja hyvä vuorovaikutus yhdistävät menestyneitä myyntiorganisaatioita28.4.2020 14:48:43 EESTTiedote

Jo kymmenettä kertaa järjestetyn Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun kautta saadut tutkimustulokset vahvistavat näkemystä siitä, mitkä tekijät yhdistävät menestyviä myyntiorganisaatioita sekä mihin suuntaan ala on kehittymässä. Kolmiosaisen kilpailun avulla arvioitiin kilpailijayritysten myyntistrategiaa, myynnin johtamista, myyntityötä, asiakasosaamista sekä myynnin toimintoja ja työkaluja. Haaga-Helia ammattikorkeakoulun organisoima kilpailu järjestettiin nyt 10. kerran.

Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun 2019 voittaja on LämpöYkkönen20.4.2020 16:53:28 EESTTiedote

Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun voittajaksi on valittu LämpöYkkönen. Kilpailussa arvioitiin yritysten myyntistrategiaa, myynnin johtamista, myyntityötä, asiakasosaamista sekä myynnin prosesseja ja työkaluja. LämpöYkkösen vahvuuksia ovat erityisesti myynnin johtaminen, innovatiivisuus, vastuullisuus ja asiakaskeskeisyys. Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun järjestävät Haaga-Helia ammattikorkeakoulu sekä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry. Kilpailu pidettiin tänä vuonna jo kymmenennen kerran.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme