Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian Porvoo Campus palkitsee parhaat yhteistyökumppanit

Jaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Porvoo Campus täyttää 10 vuotta. Juhlavuosi täyttyy sarjasta upeita tilaisuuksia, joista ensimmäinen on alumneille suunnattu virtuaalitapahtuma 8.4.2021.

Tapahtumassa myönnetään myös Vuoden toimeksiantaja -tunnustuspalkinto. Palkinto myönnetään yritykselle tai organisaatiolle, joka on toiminut hyvässä yhteistyössä opiskelijoiden kanssa, antanut heille aikaa ja tukea sekä kannustanut heitä. Vuoden toimeksiantaja suhtautuu opiskelijoiden ideoihin avoimesti ja ennakkoluulottomasti, sekä luottaa heidän kykyihinsä.

Tänä vuonna palkittavat yritykset ja organisaatiot ovat:
• Duunitehdas verkosto
• LPO Net
• Askolan kunta
• RUNO hotelli
• Wellbeing 365 Resort – Villas – Spa

Toimeksiantajat ovat antaneet Porvoo Campuksen opiskelijoille mielekkäitä oppimiskokemuksia ja haasteellisia kehittämistehtäviä. Toimeksiantajat ovat myös osoittaneet aitoa kiinnostusta opiskelijoiden kehittymiseen ja ammatilliseen kasvuun, ja ovat tarjonneet opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa opittua käytännössä. Kaikki projektit ovat tarjonneet arvokasta kokemusta matkailun ja liiketalouden opiskelijoille.

Alumnitapahtumassa kisaillaan leikkimielisesti, kuljetaan pitkin muistojen polkua sekä nautitaan pääesiintyjän mentalisti Noora Karman show’sta “Magic in Business-Magic in you”. Esityksessä harjoitellaan yksilön esiintymistaitoja, käyttäytymistä yleisön edessä, karisman ja lavan haltuunottoa, empatiataitoja ja heittäytymistä uusiin haasteisiin positiivisuuden kautta.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Porvoo Campuksen toisen vuoden restonomiopiskelijat, jotka suuntautuvat tapahtumatuotantoon.

Alumnitapahtuman aikataulu 8.4:

16.00 - Yhteydet aukeavat, vapaamuotoista verkostoitumista
16.30 - Tervetulosanat campusvastaava Malin Lahdensuo ja osaamisaluejohtaja Kiti Häkkinen
16.40 - Songs from last decade –Kahoot
16.50 - Mentalisti Noora Karma: Magic in business - magic in you
17.15 - Do you recognize your teachers? -Kahoot
17.20 - Memory Lane, pictures from the past decade on Porvoo Campus
17.25 - Networking
17.45 - Vuoden toimeksiantaja –palkintojen jako
18.00- Loppushow ja kiitokset

Tapahtuman linkki: FB’ssä https://www.facebook.com/events/2577453842553680/?active_tab=discussion

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Monika Birkle, matkailun lehtori, monika.birkle@haaga-helia.fi puh. 050 406 6715

Sanni Räsänen, opiskelijaryhmän projektipäällikkö, tapahtuma-alan opiskelija, sanni.rasanen@myy.haaga-helia.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Olemme kansainvälinen ja rohkea työelämän uudistaja. Tähtäämme opiskelijoidemme laadulliseen työllistymiseen ja haluamme pitää ovet auki työelämään. Profiilimme koostuu neljästä elementistä: palveluliiketoiminnasta, myynnistä, yrittäjyydestä ja korkeakoulupedagogiikasta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian Porvoon kampuksen projektiviikko avaa ovet Askolan lukiolaisille19.4.2021 07:49:41 EEST | Tiedote

Askolan lukiolaisille tarjoutuu huhtikuussa ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua korkeakouluopintoihin aidossa ympäristössä Haaga-Helian järjestämällä projektiviikolla. Haaga-Helian Porvoon kampuksen suunnittelema ja toteuttama Minä korkeakouluopiskelijana -projektiviikko on kerännyt valtavaa kiinnostusta opiskelijoiden keskuudessa ja samanlainen on jo suunnitteilla pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan lukiolaisille

Haaga-Helia kehittämään pandemiasta kärsineen matkailualan osaamista ja nuorten työllistymistä31.3.2021 07:52:54 EEST | Tiedote

Haaga-Helia kehittää MODULE-hankkeessa jatkuvan oppimisen mallin, jolla edistetään matkailusektorin työvoiman osaamista ja tuetaan nuorten työllistymistä covid-19-kriisin aikana. Tavoitteena on luoda uusi ja ketterä järjestelmä, joka edistää alan koulutuksista valmistuvien nuorten työllistymistä ja tarjoaa samalla matkailu- ja ravintola-alan yrityksille oikeanlaista osaamista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme