Messukeskus

Habitare siirtyy syyskuuhun 2022

Jaa

Messukeskukseen syyskuulle valmisteltu sisustus-, design- ja huonekalutapahtuma Habitare siirtyy toteutettavaksi vuoden kuluttua syksyllä. Uusi ajankohta on 7.-11.9.2022.

Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa seuraavan kerran 7.–11.9.2022. (Kuva: Messukeskus)
Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa seuraavan kerran 7.–11.9.2022. (Kuva: Messukeskus)

Habitare siirtyy vuodella eteenpäin viranomaismääräysten vuoksi. Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtumatapahtuma vaatii pitkän rakentamis- ja valmisteluajan, ja riskit toteutukseen ovat uusien rajoitusten valossa liian suuret. 

“Habitare siirtyy viranomaismääräysten ja lähiviikoiksi asetettujen kokoontumisrajoitusten vuoksi. Messukeskuksen omat turvallisuusjärjestelyt ovat kunnossa. Olemme varautunut messusyksyyn ja isoihinkin yleisötapahtumiin järein turvallisuustoimin. Laajoihin halleihin on suunniteltu riittävät turvavälit ja leveät käytävät. Habitaresta oli tulossa laadullisesti erittäin korkeatasoinen tapahtuma, mutta viranomaismääräyksille emme voi mitään”, sanoo Habitaresta vastaava Business Manager Tanja Pasila. 

Messukeskuksen turvallisuusosaaminen on kansainvälistä huippuluokkaa. Messukeskus sai keväällä ensimmäisenä tapahtumatalona Pohjoismaissa Covid-19-sertifikaatin. 

Habitareen tutustui edelliskerralla syksyllä 2019 yli 58 000 sisustuksesta, muotoilusta ja asumisesta kiinnostunutta messukävijää ja alan ammattilaista. Habitaren näytteilleasettajien osallistuminen siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan. Lipun jo ostaneiden kävijöiden lippu on sellaisenaan voimassa vuoden 2022 Habitaressa. Lipun voi halutessaan vaihtaa myös Messukeskuksen lahjalippuun, jonka voi käyttää missä tahansa Messukeskuksen itse järjestämässä yleisötapahtumassa. 

 

Lisätietoja 

Viestintäjohtaja Maria Mroue, maria.mroue@messukeskus.com, puh. +358 50 393 4974. 

Habitare 

Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa seuraavan kerran 7.–11.9.2022. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2022 

Avainsanat

Kuvat

Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa seuraavan kerran 7.–11.9.2022. (Kuva: Messukeskus)
Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa seuraavan kerran 7.–11.9.2022. (Kuva: Messukeskus)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kansainvälinen Cyber Security Nordic 2021 siirtyy tammikuuhun15.9.2021 13:08:31 EEST | Tiedote

Messukeskukseen Helsinkiin valmisteltu kansainvälinen Cyber Security Nordic -tapahtuma siirtyy ja järjestetään hybriditapahtumana 11.–12.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen tapahtuma vaatii matkustamista ja useissa isoissa yrityksissä on vielä lokakuussa matkustuskielto. Messukeskus sopi siirrosta yhdessä tapahtuman toimeksiantaja Finnish Information Security Cluster - Kyberala ry:n kanssa.

Helsingin Kirjamessut kokoaa kirjallisuuden ystävät Messukeskukseen14.9.2021 14:30:00 EEST | Tiedote

Odotetut Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 28. – 31.10.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Kirjallisuuden ystävät, kirjailijat ja toimiala kokoontuvat Messukeskuksen laajoihin tiloihin keskustelemaan kirjallisuudesta ja ostamaan kirjoja. Mukana messuilla on yli 250 yritystä. Nyt jos koska isot tilat näyttävät parhaat puolensa, sillä niissä voidaan järjestää kirjamessut terveysturvallisesti. Helsingin Kirjamessujen ohjelma julkaistaan 28.9.2021.

KoneAgria tarjoaa arvokasta edelläkävijätietoa maa- ja metsätalousammattilaisille - ohjelma julkaistu6.9.2021 16:10:20 EEST | Tiedote

KoneAgria 2021 -messujen ohjelma on rakennettu siten, että maa- ja metsätalousammattilaiset löytävät sieltä paljon kannattavuutta ja osaamista vahvistavaa sisältöä ja kollegoiden käytännön kokemuksia. Esillä ovat muun muassa sukupolvenvaihdos, investoinnit, laidunnus, älykäs peltoviljely eli Smart Farming ja voimakkaasti kaikkeen vaikuttava Euroopan yhteisön yhteinen maatalouspolitiikka CAP. Päivät on teemoitettu, joten vierailun voi ajoittaa itselleen parhaiten sopivaksi. KoneAgria 2021 järjestetään torstaista lauantaihin 14.–16.10.2021 Tampereella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme