MessukeskusMessukeskus

Habitaren Suuri Sisustustunnustus Finnish Design Shopille

Jaa

Juhlavuotensa kunniaksi Habitare myönsi yhdessä pääyhteistyökumppaneidensa ensimmäisen Suuren Sisustustunnustuksen toimijalle, joka nostaa esille alan tuotteita, toimijoita ja konsepteja. Sisustusmedioista koostunut raati valitsi voittajaksi Finnish Design Shopin, joka sai kehuja muun muassa siitä, miten Finnish Design Shopin konsepti on loppuun asti hiottu, elää ja kehittyy jatkuvasti ajan mukana.

Tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan juhliva Habitare myönsi ensimmäisen Suuren Sisustustunnustuksen yhdessä pääyhteistyökumppaniensa Asunin, Avotakan, Dekon ja Glorian Kodin kanssa. Tunnustuksen ajatus on nostaa esille alan innovatiivisia, uniikkeja ja kiinnostavia tuotteita, toimijoita ja konsepteja. Lehtien päätoimittajista koostunut raati valitsi voittajaksi Finnish Design Shopin.

”Finnish Design Shop on tuonut kaikille suomalaisille mahdollisuuden saada huippudesignia. Vuonna 2004 perustettu yritys on maailman suurin pohjoismaisen designin verkkokauppa, joka tuo yhteen muotoilun huippunimet, on ajassa mukana ja kehittyy jatkuvasti. Finnish Design Shopin konsepti on huippuunsa hiottu: valikoima on erinomaisesti kuratoitu ja muuttuu ajassa, sivusto on helppokäyttöinen ja selkeä. Toimitusvarmuus ja -nopeus ovat omaa luokkaansa: kahdessa päivässä saat vaikkapa Aalto-jakkaran Utsjoelle”, raati luonnehtii voittaja Finnish Design Shopia.

Finnish Design Shop äänestettiin myös yleisöäänestysten voittajaksi, ja sekä ammattilaisten että asiakkaiden suunnalta tuleva arvostus lämmittää Finnish Design Shopin toimitusjohtaja Teemu Kiiskeä.

”On todella hienoa tulla sekä ammattilaisten että asiakkaidemme tunnustamaksi. Olemme alusta alkaen halunneet tuoda suomalaisia ja pohjoismaisia tuotteita ja hyvää designia kaikkien saataville Suomessa ja maailmalla. Missiomme jatkuu edelleen ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Käytettyjen tuotteiden myyntiin ja ostamiseen keskittyvä Franckly on luonteva jatkumo Finnish Design Shopin tekemiselle ja sen avulla haluamme tehdä käytetyn designin myymisen ja ostamisen mahdollisimman helpoksi. Ensi vuonna teemme suuren investoinnin logistiikkakeskukseen Turussa, minkä ansiosta pystymme tehostamaan logistiikkaa ja takaamaan tuotteidemme entistä nopeamman toimituksen”, Kiiski summaa.

Suuren Sisustustunnustuksen muita finalisteja olivat Studio Kaksikko: Salla Luhtasela ja Wesley Walters, Company: Aamu Song ja Johan Olin, Hanni Koroma, Made by Choice, Hakola, Finarte, Fyra, Studio Joanna Laajisto ja KOKO3.

Lisätietoja: 

Habitare: tiedottaja Eva Kiviranta, eva.kiviranta@messukeskus.com, p. 040-7756609 

Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 15.-19.9.2021. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamisesta sekä kodin ja tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. | www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2021 

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Suomen merkittävin kirjallisuustapahtuma on nyt vahvasti valtakunnallinen23.9.2020 00:01:00 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumassa 22. - 25.10.2020 pääsee seuraamaan upeita kirjallisuuskeskusteluja ja -haastatteluja. Verkkotapahtuma tekee kirjamessuista entistä valtakunnallisemman, sillä tapahtumaa pääsee seuraamaan suoraan omalta tai ystävän kotisohvalta. Ohjelmasta nousevat tänä vuonna entistä vahvemmin kansainväliset tähdet ja monipuolisesti suomalaiset kirjailijat uutuusteoksineen, yhteiskunnalliset keskustelut sekä tapahtuman teema tulevaisuus.

Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin16.9.2020 02:01:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n ja Äidinkielen opettajain liiton kanssa 3000 luokalle kirjallisuusohjelmaa messujen aikana 22. – 25.10.2020 ja kaksi viikkoa niiden jälkeen. Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto tekevät yhteistyössä erilaisia vinkkilistoja ohjelmasta oppilaitoksille ja mahdollistavat oppilaitosten osallistumisen veloituksetta. Poikkeuksellinen vuosi ja uusi toimintatapa tekevät tapahtumasta entistä valtakunnallisemman oppilaitostenkin näkökulmasta.

Helsingin Kirjamessut vie lukupiirit verkkoon7.9.2020 13:05:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit ovat tänä vuonna kaikkien seurattavissa veloituksetta tapahtuman verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma tarjoaa makupaloja jo ennen varsinaista tapahtuma-ajankohtaa 22. – 25.10.2020. Lokakuun alusta alkaen järjestetään viisi lukupiiriä. Ensimmäisessä lukupiirissä keskustellaan kirjailija Kari Hotakaisen kanssa uutuusteoksesta Tarina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme