Jyväskylän yliopisto

Hae syksyn yhteishaussa Jyväskylän yliopistoon – uutena tarjolla koulutusteknologia

Jaa

Syksyn yhteishaku tarjoaa mahdollisuuden hakea 15 eri tutkinto-ohjelmaan Jyväskylän yliopistossa. Syksyn yhteishaun hakuaika on auki Opintopolku.fi -palvelussa 1.9.–15.9.2021, ja koulutukset alkavat keväällä 2022.

Hakukohteita on tarjolla alempaan ja ylempään (kandidaatti+maisteri) korkeakoulututkintoon johtaviin tutkinto-ohjelmiin, sekä erikseen vain kandidaatin tai maisterin tutkintoon johtaviin tutkinto-ohjelmiin.

Uutena tarjolla on koulutusteknologian kandidaatti-ja maisteriohjelma informaatioteknologian tiedekunnassa. Koulutusteknologiasta valmistuu tietotekniikan sekä opettamisen, oppimisen ja ohjaamisen yhdistämisen ammattilaisia.

Moni hakukohteista on ns. avoimen väylän hakukohteita, joissa edellytetään vaihtelevia määriä aiempia opintoja avoimessa yliopistossa. Tällaisia hakukohteita on erityisesti humanistis-yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa historiassa, kirjoittamisessa, kirjallisuudessa, taidehistoriassa ja taidekasvatuksessa sekä musiikkiterapiassa. Muilla aloilla tällaisia hakukohteita on mm. tietojärjestelmätieteessä, koulutusteknologiassa ja terveystieteissä.

Alemman korkeakoulututkinnon suorittaneille on tarjolla kaksivuotisia maisteriopintoja fysiikassa, kemiassa, matematiikassa, tietotekniikassa sekä tilastotieteessä.

Aiempia yliopisto-opintoja vaativaan luokanopettajan aikuiskoulutukseen on mahdollisuus hakea Kokkolan yliopistokeskuksessa. Siellä on tarjolla myös tietotekniikkaa ja varhaiskasvatusta.

Syksyn yhteishaussa voi hakea enintään kuuteen hakukohteeseen, jotka hakija asettaa hakulomakkeella mieluisuusjärjestykseen. Hakijalle voidaan tarjota pääasiassa vain yhtä opiskelupaikkaa. Hän voi ottaa vastaan vain yhden opiskelupaikan samana lukukautena alkavasta tutkintoon johtavasta koulutuksesta.

Syksyn yhteishaun aikataulu:

  • Hakuaika on 1.9.–15.9.2021.
  • Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 26.11.2021.
  • Hakijan otettava opiskelupaikka vastaan ennen 3.12.2021 klo 15.
  • Varasijoilta hyväksyminen päättyy 14.12.2021 klo 15.00.
  • Opetus alkaa tammikuussa 2022.

Lisätietoja:

suunnittelija Maria Kotiranta, Jyväskylän yliopiston hakijapalvelut, p. 040 805 4926, maria.kotiranta@jyu.fi

www.jyu.fi/hae

https://www.jyu.fi/fi/ajankohtaista/arkisto/2021/07/hae-syksyn-yhteishaussa-jyvaskylan-yliopistoon-ja-aloita-tutkinto-opiskelu-kevaalla-2022

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Nanotiedepäivät Jyväskylässä 5.–6.10.2021: Esillä solujen selviytymismekanismit, viruksen kaltaiset partikkelit rokotteissa ja nanohäkit24.9.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

Jyväskylän yliopiston Nanotiedekeskus isännöi monitieteellistä nanotieteen- ja teknologian Nanoscience Days -konferenssia 5.–6. lokakuuta 2021. Tapahtuma tarjoaa nanotutkijoille biologian, kemian ja fysiikan aloilta mahdollisuuden esitellä tuloksiaan kansainväliselle yleisölle. Kaksipäiväinen konferenssi pääosin pidetään verkkokonferenssina.

Väitös 1.10.2021: Tinder, Netflix ja WhatsApp häiritsevät kuljettajaa - Liikenteeseen tarvitaan paremmin testattuja ja suunniteltuja sovelluksia (Grahn)24.9.2021 07:00:00 EEST | Tiedote

Jyväskylän yliopistossa aiemmin tehty tutkimus paljasti miten kuljettajat maksavat verkkopankissa laskuja, lähettelevät viestejä WhatsAppissa, selaavat Tinderiä ja Instagramia ja jopa katsovat Netflixiä ajaessaan autoa. Kuljettajan keskittyminen liikenteessä mobiilisovelluksiin aiheuttaa visuaalista tarkkaamattomuutta, jolla on kiistaton yhteys tieliikenneonnettomuuksiin. Siltikin liikenteessä käytetään mitä erilaisimpia mobiilisovelluksia – lainsäädännöstä huolimatta. Uudet autot ovat myös pullollaan erilaisia infotainment-järjestelmiä, jotka tarjoavat hyödyn lisäksi myös puhdasta viihdettä autoilijoille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme