Kasvu Open

Haku SUPERFINNS-ohjelmaan on auki

Jaa
SUPERFINNS® -sparrausohjelma on suomalaisille pk-yrityksille, joilla on kyky ja tahtotila kansainväliseen läpimurtoon. Ohjelman hakuaika on 11.1.-8.2.2023. Ohjelma on englanninkielinen.
Maksuttomassa SUPERFINNS-ohjelmassa yrittäjät tapaavat sparraajia, muita yrittäjiä ja sijoittajia.
Maksuttomassa SUPERFINNS-ohjelmassa yrittäjät tapaavat sparraajia, muita yrittäjiä ja sijoittajia.

Kasvu Openin ja Nordean SUPERFINNS-ohjelma toteutetaan nyt kolmatta kertaa. Ohjelmaan hakeneiden yritysten määrä on kasvanut tasaisesti vuosittain. Hakijamäärän kasvu kertoo pk-yritysten tarpeesta saada vetoapua, vinkkejä ja verkostoja.

”Saimme arvokkaita kommentteja sparraajilta, hyviä oppeja muilta firmoilta, verkostoitumismahdollisuuksia ja paljon positiivista näkyvyyttä”, sanoo vuonna 2022 ohjelmaan osallistuneen Tracegrow’n Jaakko Nauha

Maksuttomassa SUPERFINNS-ohjelmassa yrittäjät tapaavat sparraajia, muita yrittäjiä ja sijoittajia. Ohjelman tavoite on sparrata yrityksiä kohti globaalia kasvua – ja mainetta: Pääpalkintona on SUPERFINN of the year -titteli.

Tämän vuoden SUPERFINNS-yhteistyökumppanit ovat: Kovanen Capital, Nordic FoodTech, Saari Partners, Superhero Capital, Voland Partners ja Voima Ventures. Ohjelmassa kumppanina on mukana myös yrittäjänä tunnettu Noora Fagerström. 

Kaikki yhteistyökumppaneiden edustajat ovat sitoutuneet tarjoamaan yrityksille parhaat kansainvälisen menestyksen reseptit.

Katso kriteerit ja hae mukaan. Ohjelma on maksuton. 

INFO

Inka Hyvönen
Kasvu Open
inka.hyvonen@kasvuopen.fi
+358 50 570 3500

Vesa Riihimäki
Nordea Startup & Growth
vesa.riihimaki@nordea.com
+358 40 826 2009

SUPERFINNS-ohjelma on suomalaisille kasvuyrityksille, joilla on globaalin kasvun nälkä. Ohjelman järjestävät Kasvu Open ja Nordea. Lue lisää

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Maksuttomassa SUPERFINNS-ohjelmassa yrittäjät tapaavat sparraajia, muita yrittäjiä ja sijoittajia.
Maksuttomassa SUPERFINNS-ohjelmassa yrittäjät tapaavat sparraajia, muita yrittäjiä ja sijoittajia.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

050 304 6794http://www.kasvuopen.fi

Kasvu Open tarjoaa palveluja kasvuhaluisille yrityksille. Visiomme on auttaa jokaista suomalaista yritystä tavoittamaan omat hullunrohkeat unelmansa.

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Kasvu Openilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki.

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, Business Jyväskylä, If, Keski-Suomen Liitto, KPMG, KPY, Staffpoint Executive, Technopolis, Varma ja Yksityisyrittäjän säätiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme