HUS

Hallituksen nimitystoimikunta esittää HYKS-sairaanhoitoalueen johtajaksi Atte Meretojaa

Jaa

HYKS-sairaanhoitoalueen johtajaksi esitetään dosentti Atte Meretojaa. HYKS-sairaanhoitoalueen lautakunta antaa lausuntonsa esityksestä 10.9.2019. HUSin hallitus päättää nimityksestä 16.9.2019.

HUS-kuntayhtymän valtuusto päätti 13.6.2019 kokouksessaan eriyttää HYKS-sairaanhoitoalueen johtajan tehtävän HUSin toimitusjohtajan tehtävästä. Tehtävää varten ei perusteta uutta virkaa, vaan se liitetään osaksi tehtävästä kiinnostuneen nykyistä virkaa.

Tehtävään haki hakuajan kuluessa kuusi henkilöä. HUSin hallituksen nimitystoimikunta on arvioinut hakijat ja esittää tehtävään yksimielisesti dosentti Atte Meretojaa. Meretoja toimii tällä hetkellä HUSin Neurokeskuksen toimialajohtajana.

HYKS-sairaanhoitoalueen lautakunta käsittelee nimitystä 16.9.2019 ja antaa nimitystoimikunnan esityksestä lausunnon HUSin hallitukselle. Hallitus päättää nimityksestä kokouksessaan 16.9.2019.

Sairaanhoitoalueen johtajan tehtävänä on johtaa tulosalueensa toimintaa, vastata sen toiminnasta ja talouden hallinnasta sekä siitä, että tulosalueelle asetetut toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Lisäksi hän toimii sairaanhoitoalueen lautakunnan esittelijänä sekä vastaa muista hallintosäännössä määrätyistä ja toimitusjohtajan antamista tehtävistä.

Lisätietoja:

Juha Tuominen, toimitusjohtaja
soitto- ja haastattelupyynnöt 050 427 2875

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa yli puoli miljoonaa potilasta. HUSissa työskentelee 25 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme