Vaasan kaupunki - Vasa stad

Haloo VSA –tapahtuma tuo nuoret yhteen

Jaa

Nuorille järjestetään hiihtolomaviikon keskiviikkona 27.2. Haloo VSA! -musiikkitapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda nuoria yhteen ja auttaa heitä tukemaan toinen toisiaan.

Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen

Tapahtuman pääjärjestelyistä vastaa vuoden 2019 alussa toimintansa aloittanut Vaasan uusi nuorisovaltuusto. Ohjelma on siis nuorten itsensä suunnittelema, ja tapahtumassa esiintyvät DJ Juho Rafael ja DJ Angoboyz.

- Tämä on ensimmäinen tapahtuma, jonka nuorisovaltuustona järjestämme. Illan teemana on Let’s stay together, ja haluamme tuoda paikallisia nuoria esiin ja tukea toisiamme olemalla toisillemme läsnä, kertoo nuorisovaltuuston viestintäsihteeri Tara Korkiakoski.

Haloo VSA –tapahtuma järjestetään WsArenassa (Varastokatu 9) klo 19-22. Alle 18-vuotiaille suunnattu tapahtuma on päihteetön ja sinne on vapaa pääsy.

Yhteyshenkilöt

Vaasan nuorisovaltuuston viestintäsihteeri Tara Korkiakoski, puh. 044 973 4757, tarakorkiakoski@hotmail.com

Kuvat

Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme