Kokkolan HalpaHalli

HalpaHalli avasi uuden myymälän Kalajoella

Jaa

Kokkolan Halpa-Halli Oy avasi uuden myymälän Kalajoella torstaina. Kalajoen HalpaHalli on ensimmäinen yhtiön brändiuudistuksen jälkeen avattu myymälä, ja se edustaa kokonaisuudessaan sekä ilmeeltään että valikoimiltaan uuden ajan HalpaHallia.

HalpaHalli toimii Kalajoen keskustassa avatun Merta-liikekeskuksen ankkuriyrityksenä.
HalpaHalli toimii Kalajoen keskustassa avatun Merta-liikekeskuksen ankkuriyrityksenä.

HalpaHalli sijaitsee Kalajoen keskustaan valmistuneessa Merta-liikekeskuksessa, jonka ankkuriyrityksenä HalpaHalli toimii. Kesäkauden jälkeen liikekeskuksen toisessa kerroksessa otetaan käyttöön lisäksi Kalajoen kaupungin kulttuuri- ja kirjastotilat.

- Voi sanoa, että viimeinkin. Kalajokiset ovat todella ansainneet uuden ja modernin HalpaHallin auttamattoman pieneksi käyneen vanhan myymälän tilalle, sanoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n varatoimitusjohtaja Ari Isohella.

Kalajoki on hänen mukaansa ollut aina HalpaHallille tärkeä markkina-alue. Sen vuoksi yhtiölle oli luonnollista investoida uuteen myymälään, joka lisää entisestään HalpaHallin painoarvoa Kalajoen vähittäiskaupassa.

- Merta-keskus muodostaa kokonaisuuden, joka palvelee kalajokisten lisäksi laajempaakin aluetta sekä tietenkin matkailijoita. Uskon, että liikekeskus palveluineen vahvistaa kaupungin vetovoimaa Kalajoki-Pyhäjoki-Raahe-akselilla.

Asiakkaille ideoita ja inspiraatioita

Kalajoen HalpaHallin kokonaispinta-ala kasvoi 5 000 neliöön. Lisääntyneen tilan myötä valikoimat ovat esillä entistä paremmin kaikilla osastoilla.

- Olemme panostaneet uudistuksessa voimakkaasti asiakaskokemukseen eli ostamisen  helppouteen. Myymälän sisääntulosta lähtien haluamme tarjota asiakkaille ostosmatkan varrella ideoita ja inspiraatioita, mikä näkyy erityisesti esillepanossa, Isohella kertoo.

Esimerkiksi päivittäistavaraosasto on muuttunut merkittävästi. Hedelmät ja vihannekset ovat saaneet lisää tilaa. Kalatarjontaa on laajennettu, ja myymälässä on myös paistopiste. Tekstiilit, käyttötavara ja vapaa-ajantuotteetkin tulevat esiin aivan toisella tavalla kuin aikaisemmin.

Kalajoen HalpaHallissa ruokailijoita palvelee lisäksi uuden konseptin mukainen HH Keittiö.

Suositun kotiruokalounaan lisäksi HalpaHalli panostaa aamupalatarjontaan sekä tarjoaa uudenlaisia vaihtoehtoja á la carte- ja burger-listoilla.

- Kodin sydän on keittiö, jonne perheet kokoontuvat yhteisen pöydän ääreen. Me kehitämme HH Keittiön konseptia sellaiseksi, että se palvelee mahdollisimman hyvin tämän päivän kuluttajien tarpeita, Ari Isohella sanoo.

Energiatehokas myymäläkokonaisuus

Toimivuuden lisäksi HalpaHallin myymälärakentamisessa korostuu ekologisuus.

Kylmäkalusteet ovat ovellisia, ja ne toimivat ympäristöystävällisesti hiilidioksidilla. Myymälävalaistus on toteutettu energiaa niukasti kuluttavilla led-lampuilla. Lämmön talteenottojärjestelmän ja maahan porattujen kaivojärjestelmien ansiosta jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen voidaan käyttää kylmäkalusteista syntyvää hukkalämpöä. Myymälän katolle asennetaan kevään kuluessa aurinkopaneelit, joiden tuottamalla aurinkoenergialla katetaan noin 15 prosenttia myymälän sähköenergian tarpeesta.

Merta-keskus sijaitsee keskeisellä paikalla Kalajoen keskustassa. HalpaHallissa asioivien perheiden pysäköintiä on helpotettu isonnetuilla perhepysäköintiruuduilla, ja kiinteistön pysäköintialueella tulee onnistumaan jatkossa myös sähköauton lataus.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Ari Isohella
varatoimitusjohtaja
Kokkolan Halpa-Halli Oy
puh. 020 718 2216
ari.isohella@halpahalli.fi

Kuvat

HalpaHalli toimii Kalajoen keskustassa avatun Merta-liikekeskuksen ankkuriyrityksenä.
HalpaHalli toimii Kalajoen keskustassa avatun Merta-liikekeskuksen ankkuriyrityksenä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kokkolan HalpaHalli
Kokkolan HalpaHalliKokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 36 myymälää. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää noin 1500 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. Lisätietoa Halpa-Hallista löydät osoitteesta www.halpahalli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan HalpaHalli

HalpaHallin toimitusjohtaja Janne Ylinen ei lisäisi sääntelyä - "HalpaHallin asettama ikäraja energiajuomien ostajille toimii mainiosti"17.9.2018 09:38:26Tiedote

TIEDOTE 17.09.2018. Kokkolan HalpaHalli Oy:n toimitusjohtajan Janne Ylisen mielestä lasten energiajuomien kulutusta suitsimaan ei tarvita uutta lainsäädäntöä. HalpaHalli päätti jo keväällä 2013, että ketjun kaikissa lähes 40 myymälässä energiajuomia myydään ainoastaan 16 vuotta täyttäneille. Kokemukset myyntirajoituksesta ovat erittäin positiiviset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme