Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHallin Kiimingin myymälän uudistus valmistunut - selkeämpi ja avarampi myymälä asiakkaiden käytössä

Jaa

HalpaHallin Kiimingin myymälä on vajaan kolmen viikon remontin jälkeen valmis. Vuodesta 2010 asiakkaita palvellut myymälä avaa uudistettuna ovensa asiakkaille perjantaina 5.5. klo 8.00 alkaen.

Vajaat kolme viikkoa kestänyt remontti toi myymälään uuden konseptin. Asiakkaiden ostokokemusta helpottavat nyt selkeämmät tuoteryhmät, lisääntyneet massapaikat, leveämmät käytävät ja yleisesti avarampi tilankäyttö. Kaupan kiertämistä on helpotettu pääkäytävien avulla, joita pitkin pääsee kätevästi tutustumaan koko kaupan valikoimaan ja löytämään hyviä tarjouksia.

Myymäläpäällikkö Antti Heinänen on erittäin tyytyväinen uudistukseen. – Uudistus on selkeyttänyt tuotteiden sijoittelua ja helpottanut henkilökunnankin työtä. Uudistuksen myötä tuoteryhmittely onkin nyt entistä paremmassa kunnossa, kertoo Heinänen.

Kiimingin myymälä on rakennettu vuonna 2010 ja sen myymäläpinta-ala on 6000 neliömetriä. Siellä työskentelee yli 50 kaupan alan ammattilaista. Myymälä on avoinna arkisin ja lauantaisin klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 10-21.

Uudistuneen myymälän avajaisia vietetään viikonloppuna. Koko viikonlopun avajaistarjousten lisäksi myymälässä on lauantaina kahvitarjoilu sekä lapsille tekemistä pomppulinnasta potkuautoihin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.

Myymme tuotteet kaikille asiakkaillemme samaan, edulliseen hintaan. Asiakas hyötyy halvoista hinnoistamme saman tien, kun hän maksaa ostoksensa kivijalkamyymälän tai verkkokaupan kassalla.

www.halpahalli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHalli lahjoittaa 25 000 euroa vähävaraisille lapsiperheille19.12.2022 11:58:49 EET | Tiedote

HalpaHalli lahjoittaa tänä jouluna vähävaraisille lapsiperheille yhteensä 25 000 euroa. Summasta 15 000 euroa suunnattiin paikallisesti niin, että jokainen ketjun 35:stä myymälästä on valinnut oman lahjoituskohteensa. Pelastakaa Lapset ry:lle HalpaHalli lahjoitti 10 000 euroa. Summa kohdennettiin Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen, jolla tuetaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme