Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHallin Vaasan myymälä avaa uudistuneena

Jaa
HalpaHallin Vaasan myymälä avaa ovensa uudistuneena lauantaina 25. helmikuuta. Myymälä on kokenut merkittäviä uudistuksia tuotejärjestyksessä, visuaalisessa ilmeessä ja asiakaskierron sujuvuudessa. HalpaHallin myymälöitä uudistetaan systemaattisesti tämän ja ensi vuoden aikana.

Vaasan myymälän uudistusprojektin tärkein tavoite oli tuoda raikkaampi ilme ja lisää tilaa asiakkaille. Myymälän käytäviä leventämällä tuotteiden järjestys on entistä selkeämpi, mikä helpottaa asiakkaiden liikkumista myymälässä. Lisäksi hintaviestintä on tehty selkeämmäksi. Tuotevalikoimaa on päivitetty vastaamaan asiakkaiden tarpeita arjessa ja sesongeissa.

- HalpaHallin useissa myymälöissä tehdään lähiaikoina vastaava konseptimuutos, jossa esillepanoa ja valikoimaa kehitetään, kertoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n varatoimitusjohtaja Ari Isohella.

Vuodesta 2020 lähtien Laturintiellä toiminut Vaasan HalpaHalli tarjoaa lähes 3700 neliömetrin myymäläpinta-alan. Myymälä on auki arkisin ja lauantaisin klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 10-21. Asiakkaita palvelee sama tuttu henkilökunta, johon kuuluu 18 kaupan alan ammattilaista.

Vaasan uudistetun myymälän avajaisia vietetään lauantaina 25.2. Avajaisissa lapsille on tarjolla hattaraa, kasvomaalausta ja tunnelmaa nostattamassa posetiivari Alfred.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kokkolan Halpa-Halli Oy
Kokkolan Halpa-Halli Oy
PL 94
67101 KOKKOLA

https://www.halpahalli.fi

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kokkolassa.


Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.


Myymme tuotteet kaikille asiakkaillemme samaan, edulliseen hintaan. Asiakas hyötyy halvoista hinnoistamme saman tien, kun hän maksaa ostoksensa kivijalkamyymälän tai verkkokaupan kassalla.

www.halpahalli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHalli lahjoittaa 25 000 euroa vähävaraisille lapsiperheille19.12.2022 11:58:49 EET | Tiedote

HalpaHalli lahjoittaa tänä jouluna vähävaraisille lapsiperheille yhteensä 25 000 euroa. Summasta 15 000 euroa suunnattiin paikallisesti niin, että jokainen ketjun 35:stä myymälästä on valinnut oman lahjoituskohteensa. Pelastakaa Lapset ry:lle HalpaHalli lahjoitti 10 000 euroa. Summa kohdennettiin Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen, jolla tuetaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.

HalpaHalli mukana energiatalkoissa – myymälöitä uudistetaan, nopeat toimet työ- ja henkilöturvallisuus edellä23.9.2022 10:40:52 EEST | Tiedote

HalpaHallissa on tehty energian säästämiseksi pitkäjänteistä työtä. Ketjussa nojaudutaan edelleen pitkän tähtäimen suunnitelmaan, jonka vaikutus on mitattavissa säästettyinä kilowattitunteina ja hiilidioksidikiloina energiatehokkuuden koostuessa monista eri osatekijöistä. Nivalan myymälän uudistuksen myötä on realistista odottaa sen kokonaisenergiankulutuksen putoavan puoleen entisestä. Nopeissa toimissa esimerkiksi valaistuksen ja sisälämpötilan suhteen mennään työ- ja henkilöturvallisuus edellä. Myös henkilöstö on mukana talkoissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme