Kasvu Open

Hämeen Kasvupolku®: Potentiaalisimmat kasvuyritykset ovat Coolcenter Forssa Oy ja Geego Kids Oy

Jaa

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open

Hämeen Kasvupolun kaksi potentiaalisinta kasvuyritystä ovat forssalainen Coolcenter Forssa Oy sekä hämeenlinnalainen Geego Kids Oy.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Coolcenter Forssa Oy suunnittelee ja valmistaa asiakasräätälöityjä kylmälaitteita teollisuudelle. Yritys vastaa tuotteidensa kylmäteknisestä suunnittelusta, tuotetestauksesta ja lopullisesta valmistuksesta. Suomalainen työ, osaamisen kehittäminen sekä korkealaatuiset ja uniikit ratkaisut ovat yrityksen keskeisiä arvoja.

Tuomaristo vakuuttui yrityksen kasvunäytöistä, jotka ovat kasvattaneet liikevaihtoa ja mahdollisuuksia skaalata liiketoimintaa. Perinteinen tekniikka on yhdistetty hienosti omaan designiin ja toimintamalliin, joka todennäköisesti tulee kasvattamaan potentiaalista markkinaa. 

Geego Kids Oy on lanseerannut perheliikuntasovelluksen, joka tuo liikuntapalvelut ja lajikokeilut perheiden saataville. Geegon konsepti tarjoaa valmiita, koukuttavia ja edullisia työkaluja vanhemmille edistämään perheiden aktiivisuutta. Lisäksi sovellus tarjoaa kaupungeille ja matkailualan yrityksille mahdollisuuden luoda liikunnallisia kaupunkihaasteita asukkaiden ja turistien käyttöön.

Tuomaristo kehui yrityksen uskottavaa tiimiä ja suurta kasvupotentiaalia. Yritys tuo uuden ja raikkaan näkökulman lasten ja nuorten motivoimiseen, ja pelillisyys mahdollistaa laajan skaalautuvuuden ja menestyksen. Geego Kids on loistava esimerkki tulevaisuuden kasvuyrityksestä.

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Hämeen Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Jussi Eerikäinen, Hämeen kauppakamari
  • Antti Aaltonen, Janakkalan kunta
  • Riikka Riihimäki, Forssan Yrityskehitys Oy
  • Asko Hänninen, Ambientia Group Oy
  • Antti Mikkola, Linnan Kehitys Oy

Hämeen Kasvupolulla mukana ovat Kasvupolkukumppanit Linnan Kehitys, Forssan Yrityskehitys, Janakkala sekä Hämeen kauppakamari.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös Ahveniston Rakennus-Palvelu Oy, Delmac Oy, EcoFiSo Oy, Gesto Oy, Maisti Oy, Mihape Oy/ Hiusstudio Muoto, Naskali Leather, Onnexi Oy, Puista Oy, Sovulla Oy, TJ Nordström Oy, Tuikku Dee Oy ja Voimavaravalmennus Vaisto Oy.

Kohti Kasvu Open Karnevaalia

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020. Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin 27.-29.10.2020 yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

LISÄTIEDOT

Emma Varis
+358 40 485 5999
emma.varis@kasvuopen.fi

Avainsanat

Kuvat

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.
 
Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, DNA, TT-säätiö, Technopolis, MarkkinointiAkatemia, Innovestor, Keski-Suomen Liitto, Business Jyväskylä, Varma, Kauppalehti, Isku, KPMG, Kauppakamari, Kitee, Rastor-instituutti, If, AWS ja Salesforce.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme