Hämeen kauppakamari

Hämeen kauppakamari myönsi stipendejä valmistuville opiskelijoille

Jaa
Hämeen kauppakamari myönsi stipendejä 4.6.2022 toiminta-alueellaan valmistuville opiskelijoille. ”Hämeen kauppakamarin hallitus päätti viiden vuoden ajan myöntää stipendejä alueemme lukioiden ja toisen asteen ammatillisten oppilaitosten päättäville opiskelijoille. Stipendi myönnetään opiskelijalle, joka on opintojensa aikana osoittanut tuloksellista suuntautumista liike-elämään”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.
Hämeen kauppakamari onnittelee valmistuvia opiskelijoita.
Hämeen kauppakamari onnittelee valmistuvia opiskelijoita.

Stipendiohjelma on voimassa vuosina 2018–2022 ja stipendit jaetaan opiskelijoille vuosittain yleensä oppilaitosten kevään valmistujaisjuhlissa. Stipendin arvo on 250 euroa / oppilaitos.

Lukion ja toisen asteen ammatillisia oppilaitoksia on Hämeen kauppakamarin toiminta-alueella 24 ja oppilaitoksilla on oikeus valita stipendin saaja, joka täyttää myöntämisedellytykset.

Stipendinsaajat kunnittain ja oppilaitoksittain keväällä 2022:

Lukiot:

Asikkala
Vääksyn Yhteiskoulun lukio, Miska Riissanen                     

Forssa
Forssan Yhteislyseo, Onni Lintukorpi                     

Hartola
Itä-Hämeen opiston lukio, Miranda Honkanen 

Hattula
Parolan lukio, Tuomo Ohvo                     

Heinola
Heinolan lukio, Iivari Hämäläinen

Hämeenlinna
Hämeenlinnan Lyseon lukio, Aatu Veikkola
Kaurialan lukio, Johanna Könnö
Lammin lukio, Miro Haltia, Lumi Vähäsöyrinki ja Alpo Miettunen

Iitti
Iitin lukio, Topias Nyquist

Janakkala
Janakkalan lukio, Osmo Reima 

Kuhmoinen
Kuhmoisten yhtenäiskoulun lukio, Valtteri Poikala, Topias Isojärvi ja Atte Unnaslahti

Lahti
Kannaksen lukio, Totti Kosola
Lahden lyseon lukio, Juuso Laine ja Lauri Sola
Lahden Rudolf Steiner -koulun lukio, Isa Mälkönen ja Siri Mälkönen
Lahden yhteiskoulun lukio, Lasse Koskinen
Lahden yhteiskoulun aikuislukio, Jaakko Lindström
Tiirismaan lukio, Heta Visuri

Orimattila
Erkko-lukio, Juuso Ketonen                     

Padasjoki
Padasjoen lukio, Joel Nieminen

Sysmä
Sysmän Lukio, Aarni Kytölä

Toisen asteen ammatilliset oppilaitokset (merkonomikoulutusohjelmat):

Forssa
Forssan ammatti-instituutti, Teemu Juntunen

Hämeenlinna
Ammattiopisto Tavastia, Vilma Mäkelä

Lahti
Koulutuskeskus Salpaus, Eetu Marttinen


Kauppakamari haluaa stipendeillä kannustaa nuoria yritysmyönteiseen asenteeseen ja luoda positiivista kuvaa yritystoiminnan mahdollisuuksista nuoren uravalintana. Stipendien myötä tuodaan esille myös kauppakamarin toimintaa yritysten toimintaedellytysten edistäjänä ja alueellisena vaikuttajana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jussi Eerikäinen

Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja

Puh:040 739 9303

Kuvat

Hämeen kauppakamari onnittelee valmistuvia opiskelijoita.
Hämeen kauppakamari onnittelee valmistuvia opiskelijoita.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hämeen kauppakamari
Aleksanterinkatu 17 A
15110 Lahti

040 563 5013https://www.hamechamber.fi/

Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat sekä Pirkanmaalta Kuhmoinen. Hämeen kauppakamari on Vuoden kauppakamari kaudella 2021–2022.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen kauppakamari

Elinkeinoelämälle tärkeät tiehankkeet on käynnistettävä24.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Valtion väyläverkon investointiohjelmasta puuttuvat Hämeen kauppakamarin alueen kehitykselle ja yrityksille tärkeät tiehankkeet. ”Vaadimme lausunnossamme Väylävirastolle, että vt 12 Uusikylä-Tillola-tiehankkeen kehittämistä jatketaan ja tiehankkeen lisäämistä ensimmäisessä vaiheessa väyläverkon investointiohjelmaan. Lisäksi pidämme erittäin tärkeänä, että Moreeni-Rastikankaan eritasoliittymä valtatielle 3 sisällytetään myös investointiohjelmaan”, vaatii Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Markkinanäkymät ovat sumeat30.1.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Hämeen teollisuuden, rakentamisen ja palvelualojen yritysten suhdannetilanne on edelleen heikentynyt lokakuusta. Tieto selviää Hämeen kauppakamarin ja EK:n yhteistyössä tammikuussa tekemästä Suhdannebarometrikyselystä. ”Yritysten kannattavuus heikkenee ja lähes puolet vastanneista pitää hiipunutta kysyntää kasvun esteenä. Toki toimialoittain ja yrityskohtaisesti on selkeästi suuria eroja. Hyvä uutinen on, että työllisyystilanteen uskotaan säilyvän ennallaan seuraavien kuukausien aikana”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Uusia hallitusammattilaisia Hämeen alueelle21.12.2022 15:11:05 EET | Tiedote

Hallitustyöskentelyn osaamista mittaava Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-tutkinto järjestettiin marraskuussa. ”Hyvistä hallitusammattilaisista on pulaa ja on hienoa, että saimme alueellemme uusia tutkinnon suorittaneita. Hallitusammattilaisen on osattava tunnistaa myös yrityksen toimialan ja toimintaympäristön yritysvastuuriskit sekä havaittava kestävän kehityksen ja vastuullisen toiminnan tarjoamat mahdollisuudet uudistumiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme