Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaan Kannustajat-ohjelma keräsi huiman äänimäärän paikallisten lasten ja nuorten hyväksi

Jaa

Osuuskauppa Hämeenmaan vuosittaisessa Kannustajat-ohjelmassa jaetaan 60 000 euroa Kannustajat-tukea paikallisille lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia edistäville toimijoille.

Hämeenmaan asiakasomistajat päättivät maaliskuun aikana Kannustajat-tuen jakautumisesta 40 ohjelmaan mukaan valitun toimijan kesken sähköpostiäänestyksellä. Ääniä kertyi yhteensä huikeat 10 521 kappaletta.

– Asiakasomistajataloudet osallistuivat aktiivisesti äänestysvaiheeseen, siitä iso kiitos kaikille. Ihmisten halu auttaa sekä edistää lasten ja nuorten hyvinvointia korostuu etenkin vallitsevassa tilanteessa. Kannustajat-ohjelma tarjoaa tähän tarpeeseen helpon vaikuttamismahdollisuuden. Voimme yhdessä tehdä Kanta- ja Päijät-Hämeestä paremman paikan elää, toteaa Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä.

Kannustajien 60 000 euron tuki jaetaan suhteessa toimijoiden keräämiin ääniin. Tasapuolisuuden vuoksi jokainen äänestyksessä mukana ollut toimija saa vähintään 300 euroa ja enimmillään 3 000 euroa tukea.

Maksimituen eli 3 000 euroa saivat tänä vuonna Lahden ensi- ja turvakoti ry, jonka äänisaalis oli huikeat 1 417 ääntä, Hämeenlinnan Lasten Liikunnan Tuki ry, 707 ääntä, sekä 669 ääntä saanut Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden Yhdistys ry.

– Ylivoimaisesti eniten ääniä keräsi ensimmäistä kertaa äänestyksessä mukana ollut Lahden ensi- ja turvakoti, jossa tuki käytetään asiakasperheiden lasten virkistystoimintaan. Haluan välittää heille onnitteluni tästä upeasta äänimäärästä, Jaana Järvenselkä iloitsee.

Katso kaikki äänestystulokset täältä.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme