Hamina LNG Oy

Hamina LNG Oy käynnistää kaikille avoimen Open Season -prosessin terminaalikapasiteetin varaamiseksi

Jaa

Lokakuun alussa tapahtuva LNG-terminaalin kaupallinen käyttöönotto lähestyy. Open Season -prosessin aikana markkinatoimijoilla on mahdollisuus varata terminaalikapasiteettia seuraavaksi kaasuvuodeksi.

Hamina LNG Oy on käynnistänyt Open Season -prosessin, jonka lopputuloksena terminaalikapasiteetti allokoidaan prosessiin osallistuneiden markkinatoimijoiden kesken. Tarkemmat tiedot prosessin kulusta ja siihen osallistumisesta löytyvät yhtiön verkkosivuilta www.haminalng.fi. Open Season koostuu ei-sitovasta sekä sitovasta vaiheesta. Ensimmäisessä vaiheessa Hamina LNG Oy vastaanottaa ei-sitovia hakemuksia 20.7.2022 asti.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Hamina LNG Oy
Hamina LNG Oy
Reutsinkatu 12
49400 Hamina

http://www.haminalng.fi

Hamina LNG Oy on Haminan Energia Oy:n, virolaisen energiayhtiö Alexelan sekä teknologiakonserni Wärtsilän yhteisyritys. Haminan LNG-terminaali on Suomen ainoa maakaasun siirtoverkkoon kytketty LNG-terminaali. Terminaalin varastokapasiteetti on 30 000 m3. Terminaalin palveluihin kuuluvat myös rekka- ja laivalastaus sekä LNG-käyttöisten alusten bunkraus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hamina LNG Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme