Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Hanasaari osallistuu Folk & Kultur -tapahtumaan, joka on yksi merkittävimmistä kulttuuripoliittisista tapahtumista Ruotsissa

Jaa

Ruotsissa vuosittain järjestettävä kulttuuripoliittinen tapahtuma Folk & Kultur alkaa tänään klo 10 Suomen aikaa. Ohjelma toteutetaan kokonaan digitaalisesti ja se sisältää yli 250 ohjelmaosiota. Hanasaari osallistuu kolmella omalla ohjelmalla.

”Folk & Kultur on melko uusi tapahtuma Ruotsissa, joka on muutamassa vuodessa kasvanut merkittäväksi kulttuuripoliittiseksi kohtaamispaikaksi. Hanasaari on ollut mukana tapahtumassa aloitusvuodesta 2018 lähtien ja osallistumme tänäkin vuonna kolmella ohjelmalla”, kertoo Hanasaaren ohjelmajohtaja Victor Andersson.

Hanasaaren osuutta, kuten muitakin ohjelmaosioita, voi tänä vuonna seurata verkossa.

”Digitaalisten tapahtumien etuna on luonnollisesti se, että niihin on helppo osallistua olinpaikasta riippumatta. Nyt kaikilla halukkailla on mahdollisuus seurata korkeatasoista ruotsalaista kulttuuripoliittista keskustelua verkon välityksellä”, Andersson toteaa. 

Koronapandemian myötä taide- ja kulttuuriala on kohdannut valtavia haasteita sekä Ruotsissa että Suomessa. 

”Siksi nyt on tärkeää synnyttää laaja-alaista vuoropuhelua ja pyrkiä löytämään yhteisiä ratkaisuja. Hanasaari voi tarjota ruotsalaiseen keskusteluun tietoa ja kokemuksia Suomesta, ja päinvastoin”, Andersson sanoo.

Voit seurata Hanasaaren ohjelmaosuuksia Folk & Kultur -tapahtumassa täällä:

Amatörer och proffs i musiklivet: https://folkochkultur2021.redbee.live/asset/3803_DB29BBb

Konst och historia genom 3D-teknik: https://folkochkultur2021.redbee.live/asset/3687_DB29BBb

Kultur på recept: https://folkochkultur2021.redbee.live/asset/3639_DB29BBb

Kaikkia Folk & Kultur -tapahtuman ohjelmaosioita voi seurata maksutta, mutta seuraaminen edellyttää rekisteröitymistä:  https://folkochkultur.se/

Lisätietoja: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. +358 (0)40 767 7373

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme