Keski-Suomen ELY-keskus

Hännilänsalmen sillan korjaustyöt jatkuvat

Jaa

Hännilänsalmen sillan (Valtatie 4, Viitasaari) korjaustyöt jatkuvat maanantaina 10.5.2021 alkaen, jolloin sillan pohjoiseen menevä kaista suljetaan. Liikennekäyttöön jää kaista etelään sekä kevyenliikenteenväylä. Liikennettä ohjataan liikennevaloilla.

Korjaustyöt laajenivat vielä tällekin kesälle, kun päällysteen purun yhteydessä havaittiin sillan vauriot alkuperäisoletusta suuremmiksi. Suoja-asfaltti osoittautui haperoksi ja vesieristeenä toimiva bitumikermi ei ollut kunnolla kiinni sillan kannessa.

Työstä aiheutuu liikenteelle haittaa. Se korostuu etenkin kesäviikonloppuisin ja juhannuksena. Näillä näkymin pohjoiseen menevä kaista saadaan palautettua liikenteelle viikolla 30 eli heinäkuun viimeisellä viikolla.

Pahoittelemme liikennehaittaa ja toivomme samalla tiellä liikkuville kärsivällisyyttä ja varovaisuutta työmaa-alueella!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Teemu Saastamoinen
p. 0295 026 761
Keski-Suomen ELY-keskus

Työmaapäällikkö
Esa Hottinen
p. 044 727 2556
Savon Kuljetus Oy

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Vaikuta nyt! Vesienhoidolla Keski-Suomen vedet hyvään tilaan13.4.2021 08:30:54 EEST | Tiedote

Avovesikausi koittaa pian! Sen myötä tulevat ajankohtaisiksi kysymykset muun muassa järvien veden laadusta, sinilevien esiintymisestä ja veden korkeudesta. Vedet – niin pinta- kuin pohjavedet – ovat kiinteä osa elämäämme. Pohjavesi on maakunnassamme laadultaan pääosin hyvää. Myös suurin osa järvistä ja joista on erinomaisessa tai hyvässä tilassa. Haasteita kuitenkin riittää, jotta EU:n vesienhoidon tavoite järvien, jokien, rannikkovesien ja pohjavesien hyvästä tilasta saavutetaan vuoteen 2027 mennessä. Vesien käyttäjien näkemyksiä kysytään nyt!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme