Aviador Kustannus

Heittäydy draamaan – luovan ilmaisun opas on oiva apuväline opetukseen

Jaa
Palkittu opettaja, opettajankouluttaja ja oppikirjailija Anu Löyttyniemi on koonnut uusimpaan teokseensa runsaasti osallistavia draamaharjoituksia, jotka sopivat niin peruskoululaisten kuin muidenkin ikäryhmien tarpeisiin.
Kansi: Kanerva Sivonen
Kansi: Kanerva Sivonen

Anu Löyttyniemen oppikirja Heittäydy draamaan – luovan ilmaisun opas on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Itsensä ilmaiseminen on jokaiselle tärkeä taito. Sen harjoitteleminen koulussa on mielekästä, jos tarjolla on sopivaa opetusmateriaalia. Työstään palkittu opettaja Anu Löyttyniemi on draaman ja ilmaisutaidon käytännön ammattilainen. Hän tietää kokemuksensa kautta, millaisin keinoin tätä tärkeää taitoa kannattaa opettaa, jotta motivaatio itseilmaisun kehittämiseen syttyy ja säilyy.

Kirjassa Heittäydy draamaan – luovan ilmaisun opas käydään läpi draaman ja ilmaisun keinoja ja rohkaistaan heittäytymään virheitä pelkäämättä. Kirja sisältää runsaasti osallistavia harjoituksia, jotka kirjan tekijä on laatinut eri ikäryhmien tarpeisiin. Kirja sopii parhaiten peruskouluihin, mutta se soveltuu myös muille ikäryhmille ja muihin käyttöympäristöihin.

Anu Löyttyniemi on puhe- ja ilmaisukasvatukseen, erityispedagogiikkaan ja äidinkieleen ja kirjallisuuteen erikoistunut luokanopettaja, opettajankouluttaja ja oppikirjailija. Hänet on palkittu monipuolisten menetelmien, mm. draaman käytöstä lukupiirityöskentelyssä ja juuri nyt hän kouluttautuu kirjallisuusterapiaohjaajaksi. 

LÖYTTYNIEMI, ANU : Heittäydy draamaan – luovan ilmaisun opas
160 sivua
Nidottu, pehmeäkantinen, kuvitettu
ISBN P9789523811515
Ilmestymisaika: Helmikuu 2022
Kuvitus: Kanerva Sivonen

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Kanerva Sivonen
Kansi: Kanerva Sivonen
Lataa
Anu Löyttyniemi © Neea Löyttyniemi
Anu Löyttyniemi © Neea Löyttyniemi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme