MessukeskusMessukeskus

Helsingin Caravan 2021 -messut siirtyy vuoteen 2022

Jaa

Messukeskus on Caravan-messujen kehitysryhmässä päättänyt yhdessä Matkailuajoneuvotuojat ry:n jäsenten ja muiden tapahtuman kehitysryhmään kuuluvien kanssa siirtää Helsingin Caravan 2021 -messut vuoteen 2022. Siirtopäätökseen vaikutti vallitseva tilanne ja poikkeuksellisen vuoden kokoontumisrajoitukset. Helsingin Caravan 2022 -messut järjestetään 21. – 23.1.2022 Messukeskuksessa.

Caravan 2020. Kuva: Messukeskus
Caravan 2020. Kuva: Messukeskus

Tahtotila entistä laajempien Caravan-messujen järjestämiselle oli suuri ja tapahtuman siirtyminen harmittaa paljon sekä messujärjestäjää että matkailuajoneuvojen maahantuojia ja edustajia. Tässä tilanteessa ei kuitenkaan nähdä muuta mahdollisuutta kuin siirtää tapahtuma.

Matkailuajoneuvotuojat ry:n uusi toiminnanjohtaja Mika Jokinen pitää päätöstä oikeana. ”Kiinnostus matkailuajoneuvoihin on ollut kasvussa kotimaan matkailun kasvun myötä ja ajoneuvomatkailu on saanut paljon uusia harrastajia. Kiinnostusta on entistä enemmän. Toisaalta matkailuauton tai -vaunun omistajista monet haluaisivat jo tutustua uutuuksiin ja nähdä toisia harrastajia. Olisi ollut upeaa esitellä verkostomme edustamia matkailuajoneuvojen uusia mallistoja, mutta nyt ei ole oikea aika sille. Toivottavasti matkailuajoneuvoista kiinnostuneet löytävät tiensä alan liikkeisiin nyt poikkeuksellisena vuonna,” toivoo Jokinen.

”Ensi tammikuussa meillä olisi ollut entistä enemmän tilaa, kaikki matkailuajoneuvot vahvasti mukana  ja messujen tarjonta ohjelmallisestikin huikea. Paljon uudistuksia oli tehty tapahtumaan”, kertoo tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta. ”Olemme erittäin kiitollisia alan sitoutumisesta tapahtumaan ja kaikesta työstä, mitä on yhdessä tehty. Nyt kuitenkin oli aika tehdä vastuullinen päätös ja siirtää tapahtuma.”

Messukeskus järjestää Helsingin Caravan-messut vuosittain tammikuussa Messukeskuksessa Helsingissä yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa. Vuonna 2021 messut piti järjestää 22. – 24.1.2021, mutta tämä tapahtuma siirtyy seuraavaan vuoteen ja järjestetään 21. – 23.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

www.caravanmessut.fi #caravan2021

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, teija.armanto@messukeskus.com, puh. 050 376 0804
Matkailuajoneuvotuojat ry, toiminnanjohtaja Mika Jokinen, puh. 045 189 1839, mika.jokinen@liikkuvakoti.fi

Kuvia median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Caravan 2020. Kuva: Messukeskus
Caravan 2020. Kuva: Messukeskus
Lataa
Caravan 2020. Kuva: Messukeskus
Caravan 2020. Kuva: Messukeskus
Lataa
Caravan 2020. Kuva: Messukeskus
Caravan 2020. Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event12.1.2021 09:30:00 EETPress release

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event instead of a physical one. The decision is due to the uncertainty caused by the pandemic situation and international travel restrictions, that greatly affect the possibility of international visitors to participate in the event. The Helsinki Chemicals Forum will take place on 27 and 28 April 2021 and registration for the event has started.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme