HSY

Helsingin kantakaupungin alueen putkirikkojen tilannepäivitys

Jaa

Ison runkolinjan rikkoutuminen Kalliossa 13.11. aamulla aiheutti useita putkirikkoja Helsingin kantakaupungin alueella.

Tilanne 13.11.2022 klo 19
- Fleminginkatu, ei kiinteistöjä ilman vettä, korjaukset aloitettu
- Violankatu, noin 300 asukasta ilman vettä, korjaukset aloitettu. Väliaikainen vedenjakelu Violankadun ja Vellamonkadun risteyksessä.
- Rautalammintie, yksi kiinteistö ilman vettä, korjaukset aloitettu.
- Kumpulantaival, ei kiinteistöjä ilman vettä, korjaukset aloitetaan myöhemmin.
- Bulevardi, ei kiinteistöjä ilman vettä, korjaukset aloitettu.

Lisätietoja nettisivuiltamme www.hsy.fi/vesikatkot.

Vesijohtojen seinämistä voi irrota sakkaa veden virtaussuuntien muutosten ja paineenvaihtelujen vuoksi koko kantakaupungin alueella. Jos vesi on ruskeaa tai sameaa, juoksuta vettä kaikista hanoista, kunnes se on kirkasta. Jos vesi ei kirkastu 10 minuutin juoksutuksella, pyydämme ilmoittamaan asiasta HSY:n vesihuollon vikapäivystykseen puh. 09 1561 3000.

Tiedotamme tilanteesta seuraavan kerran 14.11.2022 klo 9.00 jälkeen.

Lisätietoja medialle: osastonjohtaja Tommi Rantala puh. 040 550 7112

Tietoja julkaisijasta

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun.                         

HSY – Puhtaasti parempaa arkea

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSY

HSY:n vaarallisen jätteen syyskeräys tavoitti asukkaat24.11.2022 08:54:00 EET | Tiedote

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY järjesti syys–lokakuussa ensimmäistä kertaa erillisen vaarallisen jätteen keräyskierroksen syksyllä Espoossa ja Helsingissä. Palvelu tavoitti asukkaat hyvin, sillä autoon tuotiin lähes 8 700 kg vaarallista jätettä. Tämä on lähes yhtä paljon kuin kevään kierroksella, kun sen suhteuttaa pysähdyspaikkojen määrään. Keräysauto kiersi alueilla, joilla ei ole pysyvää vaarallisen jätteen keräyspistettä.

Uusi biojätehanke tehostaa lannoite- ja energiaomavaraisuutta 202522.11.2022 08:31:00 EET | Tiedote

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY on käynnistämässä uutta hanketta, joka vauhdittaa kotimaista kiertotaloutta sekä energia- ja lannoiteomavaraisuutta. Uusien tekniikoiden myötä biokaasulaitoksesta saatavaa mädätettä voidaan ohjata tehokkaammin maatalouden lannoitetarpeisiin jo vuonna 2025. Tällä hetkellä biojätteestä tuotetaan uusiutuvaa bioenergiaa sekä kompostia mullantuotantoon. HSY käsittelee joka viidennen suomalaisen biojätteet, joissa on edelleen runsaasti hyödyntämätöntä potentiaalia.

Ympäristövastuu ja kestävä talous ohjenuoria HSY:n toiminnassa18.11.2022 11:06:28 EET | Tiedote

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän yhtymäkokous hyväksyi kokouksessaan 18.11.2022 muun muassa HSY:n strategian 2030, toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille 2023 - 2025 sekä vesi- ja jätehuollon investointiohjelmat vuosille 2023 - 2032. Toimintasuunnitelman tavoitteiden pohjana ovat strategiset päämäärät sekä investointien osalta 10 vuoden investointiohjelmat. Toimintaa ohjaavat vahvasti ympäristövastuu ja hiilineutraaliustavoitteet, mutta myös tuottavuus, joilla tähdätään tasapainoiseen talouteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme