Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla avoinna lähes 400 työpaikkaa −Tervetuloa Educa-messuille 26.-27.1. osastollemme 6P60

Jaa

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle tarvitaan jatkuvasti osaajia: lastentarhaopettajia, lastenhoitajia, luokanopettajia, erityisopettajia ja ammatillisten aineiden opettajia. Toimialan työpaikkoihin voit tutustua Educa-messuilla pe-la 26-27.1.2018. Tervetuloa osastollemme 6P60.

Henkilöstöä tarvitaan, sillä palvelujen käyttäjien määrä Helsingissä kasvaa tuntuvasti jo lähiaikoina: vuonna 2018 helsinkiläisten 1-15-vuotiaiden lasten ja nuorten määrän arvioidaan kasvavan peräti noin 1 700:lla. Avoinna on sekä vakinaisia että määräaikaisia tehtäviä.
 
Varhaiskasvatukseen on parhaillaan haussa yli 50 työpaikkaa, joista määräaikaisia tehtäviä on 42 ja vakinaisia 10. Haussa olevien lastenhoitajien ja lastentarhaopettajien tehtävät alkavat mahdollisimman pian. Vakinaisten lastentarhaopettajien paikat ovat avoinna 12.2.-23.4. Tehtävät alkavat elokuussa.
 
Haku Helsingin kaupungin peruskoulujen ja lukioiden vakinaisiin opettajan virkoihin on myös meneillään. Avoinna on yli 300 virkaa, joista 42 on ruotsinkielisissä kouluissa. Hakuaika päättyy 29. tammikuuta. Työt alkavat elokuussa 2018. Opettajia tarvitaan sekä uusin tehtäviin että eläkkeelle jäävien tilalle.
 
Suomenkielisissä lukioissa on avoinna 11 virkaa ja ruotsinkielisissä lukioissa 2.

Stadin ammatti- ja aikuisopistoon tulee avoimia paikkoja hakuun kevään aikana, kuten opinto-ohjaajan ja tekniikan & asennuksen toimialalla lehtorin virkoja ja tuntiopettajan tehtäviä.
 
Helsingin kaupungin kaikki avoimet virat löytyvät osoitteesta www.helsinkirekry.fi,  jota kautta niihin voi myös hakea. 
 
Tutustu työpaikkoihin Educa-messuilla

Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan työpaikkoihin voit tutustua Educa-messuilla pe-la 26-27.1.2018. Tervetuloa osastollemme 6P60.

Messuilla asiantuntijamme kertovat Helsingin tarjoamista työmahdollisuuksista ja uudenlaisesta pedagogiikasta. Messuosastollamme voit myös keskustella robotin kanssa ja kokeilla miltä hoitohylje tuntuu. 
 
Kaikki kaupungin työpaikat osoitteessa www.helsinkirekry.fi  
 
Kurkista myös video youtubessa.

Yhteyshenkilöt

Mediaa palvelee

viestintäpäällikkö Essi Eranka
puh. 09 310 74342, 040 568 1369, essi.eranka@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä #HelsinkiOppii ja #LastenHelsinki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan päätöstiedote 14.8.14.8.2018 18:45Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontui tänään 14.8. syyskauden ensimmäiseen kokoukseensa. Lautakunnan päätöstiedote on julkaistu verkossa:https://www.hel.fi/static/public/hela/Kasvatus-_ja_koulutuslautakunta/Suomi/Paatostiedote/2018/Kasko_2018-08-14_Kklku_9_Pt/index.html Lisätietoja kasvatus- ja koulutuslautakunnasta: https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi/paatoksenteko/kasvatus-ja-koulutuslautakunta/kasvatus-ja-koulutuslautakunta

Läsåret börjar: Främjande av avgiftsfri småbarnspedagogik, främmande språk för förstaklassister, fortlöpande ansökan till Stadin ammatti- ja aikuisopisto8.8.2018 12:25Tiedote

Läsåret börjar i Helsingfors stads finskspråkiga grundskolor och gymnasier torsdagen den 9 augusti. I de svenskspråkiga grundskolorna och gymnasierna börjar läsåret tisdagen den 14 augusti. Helsingfors vuxengymnasium börjar sin verksamhet tisdagen den 28 augusti. För småbarnspedagogiken börjar det nya läsåret också, och alla daghem har öppnat sina dörrar efter sommarpausen senast från och med den 6.8. Ungefär 5 500 barn börjar förskoleundervisningen och ungefär 6 000 nya förstaklassister börjar skolan. I stadens gymnasier och i Stadin ammattiopisto börjar ungefär 5 000 nya studeranden.

Lukuvuosi alkaa: Varhaiskasvatuksen maksuttomuutta edistetään, vieraita kieliä ekaluokkalaisille, jatkuva haku Stadin ammatti- ja aikuisopistoon8.8.2018 12:17Tiedote

Lukuvuosi alkaa Helsingin kaupungin suomenkielisissä peruskouluissa ja lukioissa torstaina 9. elokuuta. Ruotsinkielisissä peruskouluissa ja lukioissa lukuvuosi alkaa puolestaan tiistaina 14. elokuuta. Helsingin aikuislukio aloittaa tiistaina 28. elokuuta. Varhaiskasvatuksessa uusi lukuvuosi alkaa myös ja kaikki päiväkodit ovat aukaisseet ovensa kesätauon jälkeen viimeistään 6.8. alkaen. Esiopetuksessa aloittavia lapsia on noin 5 500 ja ekaluokkalaisia noin 6 000. Kaupungin lukioissa ja Stadin ammattiopistossa aloittaa yhteensä noin 5 000 uutta opiskelijaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme