Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla avoinna lähes 400 työpaikkaa −Tervetuloa Educa-messuille 26.-27.1. osastollemme 6P60

Jaa

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle tarvitaan jatkuvasti osaajia: lastentarhaopettajia, lastenhoitajia, luokanopettajia, erityisopettajia ja ammatillisten aineiden opettajia. Toimialan työpaikkoihin voit tutustua Educa-messuilla pe-la 26-27.1.2018. Tervetuloa osastollemme 6P60.

Henkilöstöä tarvitaan, sillä palvelujen käyttäjien määrä Helsingissä kasvaa tuntuvasti jo lähiaikoina: vuonna 2018 helsinkiläisten 1-15-vuotiaiden lasten ja nuorten määrän arvioidaan kasvavan peräti noin 1 700:lla. Avoinna on sekä vakinaisia että määräaikaisia tehtäviä.
 
Varhaiskasvatukseen on parhaillaan haussa yli 50 työpaikkaa, joista määräaikaisia tehtäviä on 42 ja vakinaisia 10. Haussa olevien lastenhoitajien ja lastentarhaopettajien tehtävät alkavat mahdollisimman pian. Vakinaisten lastentarhaopettajien paikat ovat avoinna 12.2.-23.4. Tehtävät alkavat elokuussa.
 
Haku Helsingin kaupungin peruskoulujen ja lukioiden vakinaisiin opettajan virkoihin on myös meneillään. Avoinna on yli 300 virkaa, joista 42 on ruotsinkielisissä kouluissa. Hakuaika päättyy 29. tammikuuta. Työt alkavat elokuussa 2018. Opettajia tarvitaan sekä uusin tehtäviin että eläkkeelle jäävien tilalle.
 
Suomenkielisissä lukioissa on avoinna 11 virkaa ja ruotsinkielisissä lukioissa 2.

Stadin ammatti- ja aikuisopistoon tulee avoimia paikkoja hakuun kevään aikana, kuten opinto-ohjaajan ja tekniikan & asennuksen toimialalla lehtorin virkoja ja tuntiopettajan tehtäviä.
 
Helsingin kaupungin kaikki avoimet virat löytyvät osoitteesta www.helsinkirekry.fi,  jota kautta niihin voi myös hakea. 
 
Tutustu työpaikkoihin Educa-messuilla

Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan työpaikkoihin voit tutustua Educa-messuilla pe-la 26-27.1.2018. Tervetuloa osastollemme 6P60.

Messuilla asiantuntijamme kertovat Helsingin tarjoamista työmahdollisuuksista ja uudenlaisesta pedagogiikasta. Messuosastollamme voit myös keskustella robotin kanssa ja kokeilla miltä hoitohylje tuntuu. 
 
Kaikki kaupungin työpaikat osoitteessa www.helsinkirekry.fi  
 
Kurkista myös video youtubessa.

Yhteyshenkilöt

Mediaa palvelee

viestintäpäällikkö Essi Eranka
puh. 09 310 74342, 040 568 1369, essi.eranka@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä #HelsinkiOppii ja #LastenHelsinki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 8.5.20184.5.2018 16:16Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu ensi viikon tiistaina 8. toukokuuta klo 16.00. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kasvatus-ja-koulutus-poytakirjat Esityslistalla on muun muassa alla olevat esitykset: Asia 4 Suomen- ja ruotsinkielisen perusopetuksen 1.–2.-luokkalaisten aamupäivätoiminnan järjestäminen 9.8.2018 alkaen Asia 6 Maahanmuuttajien kasvatuksen ja koulutuksen kehittämissuunnitelma 2018-2021 Asia 18 Kallion lukion perusparannuksen ja laajennuksen tarveselvityksen hyväksyminen ja lausunto hankesuunnitelmasta Asia 19 Vuosaaren lukion tarveselvityksen hyväksyminen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme