Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jaostot kokoontuvat 7.12.

Jaa

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja kirjastojaosto, liikuntajaosto ja nuorisojaosto kokoontuvat kaikki 7.12.2021 klo 16.15. Jaostojen kokousten esityslistat on julkaistu.

Kulttuuri- ja kirjastojaoston kokous

Kokouksen esityslista on luettavissa Helsingin kaupungin verkkosivuilla, mistä löytyvät myös tiedot kulttuuri- ja kirjastojaoston jäsenistä varajäsenineen.

Kokouksessa käsitellään muun muassa seuraavat asiat: 

  • Kulttuuri- ja kirjastojaoston lausunto kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan vuoden 2022 tulosbudjetista ja toimintasuunnitelmasta
  • Kulttuurin laitosavustukset vuodelle 2022
  • Monivuotiset taide- ja kulttuuriavustukset vuodelle 2022
  • Taide- ja kulttuuriavustukset vuodelle 2022
  • Taiteen perusopetuksen avustukset 2022 

Nuorisojaoston kokous

Kokouksen esityslista on luettavissa Helsingin kaupungin verkkosivuilla, mistä löytyvät myös tiedot nuorisojaoston jäsenistä varajäsenineen.

Kokouksessa käsitellään muun muassa seuraavat asiat: 

  • Nuorisojaoston lausunto kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan vuoden 2022 tulosbudjetista ja toimintasuunnitelmasta

Liikuntajaoston kokous

Kokouksen esityslista on luettavissa Helsingin kaupungin verkkosivuilla, mistä löytyvät myös tiedot liikuntajaoston jäsenistä varajäsenineen.

Kokouksessa käsitellään muun muassa seuraavat asiat: 

  • Liikuntajaoston lausunto kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan 2022 tulosbudjetista ja toimintasuunnitelmasta
  • Liikunnan laitosavustukset 2022

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Bröyerismens återkomst – den bortglömda diktdansen åter på scenen18.8.2022 11:00:00 EEST | Tiedote

I år är det 125 år sedan danskonstnären Martta Bröyer föddes. Jubileet till ära har Helsingfors stadsmuseum i samarbete med festivalen Runokuu producerat ett diktdansverk inspirerat av Bröyer, som har sitt uruppförandet vid Sprutmästarens gård lördagen den 27 augusti 2022. Fredagen den 26 augusti ordnas en öppen publikverkstad i Villa Hagasund, där de som vill kan testa på poesidans. I september arrangeras specialguidningar tillägnade till Martta Bröyer i Sprutmästarens gård.

Bröyerismin paluu – unohdettu runotanssi jälleen näyttämölle18.8.2022 11:00:00 EEST | Tiedote

Tänä vuonna tulee 125 vuotta tanssitaiteilija Martta Bröyerin syntymästä. Juhlan kunniaksi Helsingin kaupunginmuseo on tuottanut yhteistyössä Runokuu-festivaalin kanssa Bröyerin innoittaman runotanssiteoksen, joka saa ensiesityksensä Ruiskumestarin talon pihalla lauantaina 27.8.2022. Perjantaina 26.8. Hakasalmen huvilassa pidetään avoin yleisötyöpaja, jossa halukkaat saavat kokeilla runotanssia. Lisäksi Ruiskumestarin talossa järjestetään Martta Bröyerille omistettuja erikoisopastuksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme