Messukeskus

Helsingin MaatalousKonemessut tarjosi upean kattauksen

Jaa

Ensimmäistä kertaa järjestetyillä MaatalousKonemessuilla vieraili kolmen päivän aikana 16 819 kävijää. Suomen suurimmassa maatalouskoneiden sisänäyttelyssä tuotteitaan esitteli yli 300 yritystä – kaikki samassa tilassa, saman katon alla. Tapahtuma järjestettiin 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Tapahtuma oli poikkeuksellisen upea ja esittelyssä oli lähes 600 maatalouskonetta. Messuilla esiteltiin myös paljon muita tuotteita ja palveluja. Messukeskuksen hallien neliöt olivat tarkkaan täytetty, sillä käytössä oli yli 30 000 m2. MaatalousKonemessut järjestetään seuraavan kerran 5. – 7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Silloin käytössä on entistä enemmän hallitilaa, kun käyttöön otetaan Messukeskuksen viisi hallia.

”Olemme todella tyytyväisiä kävijämäärään ja erityisesti kävijöiden laatuun.  Saimme paikalle viljelyä aktiivisesti harjoittavat, jotka tekevät myös investointeja. Osastoilla on tehty paljon kauppaa. Vahva usko tulevaisuuteen näkyy sekä kävijöiden että näytteilleasettajien kasvoilta”, kertoo konseptikehittäjä Leo Potkonen Messukeskuksesta. Tapahtumaan osallistuneet yritykset olivat myös tyytyväisiä tapahtumaan.

”Kaikki järjestelyt ovat olleet erinomaiset ja toimivat Messukeskuksessa. Olemme myös saaneet paljon palautetta asiakkailta siitä, että tänne on ollut helppo tulla. Kaikki osastot ovat yhdessä tilassa, jossa on vaivatonta kulkea ja erilaiset paikat löytyvät helposti”, kertoo myyntijohtaja Paavo Pyhälammi NHK-keskuksesta. ”Kyllä näillä messuilla on jatkossa oma paikkansa.”

”Olemme hyvinkin tyytyväisiä  tapahtumaan ja erityisesti siihen, että sellaisten tilojen maanviljelijät, jotka tekevät investointeja ovat löytäneet Helsinkiin. Tapahtumassa on niin paljon tarjontaa, että Helsingissä on yövytty ja messuille on tultu useana päivänä”, kertoo liiketoimintajohtaja Jukka Keltto Konekesko Oy:stä. ”Ilmapiiri on ollut positiivinen ja kauppaa on tehty selkeästi enemmän kuin aikaisempina vuosina, mikä johtuu varmasti myös ajankohdasta.”

Helsingin MaatalousKonemessut järjestettiin ensimmäistä kertaa torstaista lauantaihin 15.–17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma oli suurin alan sisänäyttely, johon osallistui yli 300 yritystä. MaatalousKonemessut järjesti Messukeskus yhteistyökumppaneinaan AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Konekesko, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus.

www.maatalouskonemessut.fi, #maatalouskonemessut #agriinno

Lisätietoja: Konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com Tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus puh. 050 3760 804, teija.armanto@messukeskus.com

Kuvia tapahtumasta: http://mediabank.messukeskus.com

materiaalikokoelman palvelussa Messukeskus Mediabank.

Tämä linkki on voimassa 17.05.2019 asti.

https://messukeskus.mediabank.fi/fi/collection/view_share_link/083ea30c6c21b941a43da41749c7bfff

Osoitelähde: Messukeskus mediarekisteri.  Voit poistua tiedotteiden jakelulistalta vastaamalla tähän viestiin.

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP-messut täyttää motoristin viikonlopun22.1.2019 10:58Tiedote

MP 19 -moottoripyörämessut esittelee uudet moottoripyörät ja järjestää motoristeille ohjelmaa 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla esitellään kaikki 2019 uutuusmallit. Koeajoaikoja on varattuna entistä enemmän Euroopan pisimmällä asfaltoidulla koeajoradalla. Ensimmäistä kertaa vietetään MP häitä ja valitaan MP Starsit. Messuilla kruunataan Miss MP19 ja palkitaan Petrol Circus Custom Bike Show'n parhaat pyörät. Ohjelmassa on matkakertomuksia, stunt-ajoa sekä nuorille suunnattu sunnuntai, jolloin koeajot ajetaan mopoilla ja kevytmoottoripyörillä.

Teknologiaa ei ole ilman ihmistä – Teknologia 19 -messujen teema nostaa esille ihmisen ja vastuullisuuden merkityksen teknologian eri aloilla  22.1.2019 10:21Tiedote

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä ensi marraskuussa. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia, ja se nostaa esille ihmisen tekemän työn ja älyn merkitystä sekä erilaisia vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmia tulevaisuuden teknologioiden kehittämisessä.

MP 19 -messujen media-aika 1.2.2019 klo 8.30-10.0021.1.2019 14:25Kutsu

Tervetuloa MP 19 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Meillä on hyviä uutisia: Moottoripyörien myynti on 2018 noussut pitkästä aikaan. MP Stars -hanke jakaa tukea kilpamoottoripyöräilylle 170 000 arvosta ja MP- messuilla on mukana kaikki moottoripyöräuutuudet!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme