Messukeskus

Helsingin Messukeskus ja Suomen UNICEF jatkavat tuloksellista yhteistyötään lasten hyväksi

Jaa
Suomen UNICEF on alkavana vuonna mukana Helsingin Messukeskuksen suurimmissa tapahtumissa kutsumassa messukävijöitä mukaan auttamaan maailman lapsia. Viime vuonna yhteistyö tuotti hyviä tuloksia: messuilla kuukausilahjoittajiksi ryhtyneiden tuella UNICEF pystyy esimerkiksi hankkimaan yli 1300 aliravitulle lapselle hengen pelastavaa, elintärkeää maapähkinätahnaa.

Kuluvana keväänä Suomen UNICEF on mukana Messukeskuksen Matkamessuilla 19.–22. tammikuuta, opettajille suunnatuilla Educa-messuilla 27.–28. tammikuuta, Kevätmessuilla 30.3.–2.4. ja Lapsimessuilla 14.–16. huhtikuuta.

– Messukeskuksen ja Suomen UNICEFin yhteistyö mahdollistaa UNICEFille tärkeitä kohtaamisia messuvieraiden kanssa. Messuilla tavoitamme uusia lahjoittajia, jotka haluavat tukea heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Osastollamme voi tutustua UNICEFin työhön ja tapaan auttaa lapsia ja nuoria, kertoo yritysyhteistyön johtaja Johanna Talvela Suomen UNICEFista.

Ukrainan sota ja lukuisat muut konfliktit sekä ilmastokriisi hankaloittavat lasten elämää eri puolilla maailmaa. Euroopassa ei ole nähty Ukrainan sotaa vastaavaa lasten hätätilaa sitten toisen maailmansodan. Ukrainan 7,5 miljoonasta lapsesta lähes kaksi kolmasosaa on joutunut jättämään kotinsa. 2,8 miljoonaa elää maansisäisinä pakolaisina, osa on paossa naapurimaissa tai muissa maissa. Tukea kanavoidaan perusterveydenhuollolle, puhtaalle vedelle, psykososiaaliselle tuelle ja lasten koulunkäynnin turvaamiselle.

– Niin UNICEFin kuin Ukrainankin asia on Messukeskukselle tärkeä ja yhteistyömme kautta voimme tarjota konkreettista tukea auttamistyölle. Olemme kiitollisia messukävijöillemme, jotka pysähtyvät UNICEFin osastolle hakemaan tietoa ja pohtimaan omia auttamisen mahdollisuuksiaan, sanoo Helsingin Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suomen UNICEF, Johanna Talvela, johtaja, Yritysyhteistyö, 050 3653222, johanna.talvela@unicef.fi, www.unicef.fi

Helsingin Messukeskus, Anni Vepsäläinen, toimitusjohtaja, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com, www.messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Vuoden mökkiläinen 2023 on Kirsikka Simberg: ”Mökillä on aikaa ja mahdollisuus keskittyä asioihin, jotka ovat oikeasti elämässä tärkeitä”20.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Suomen Vapaa-ajan asukkaiden liitto ja Messukeskus ovat valinneet Vuoden mökkiläiseksi 2023 vaikuttaja, stylisti ja Tuplakääk-podcastin juontaja Kirsikka Simbergin. Kemiönsaarella perheineen mökkeilevä Simberg tunnustautuu puutarhaharrastajaksi ja haaveilee onsen-henkisestä paljusta. Tunnustus jaetaan Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 30.3.2023 klo 12.30.

Vuoden Kaunein Sormus 2023 -kilpailussa etsitään viitteitä huomisen kauneudesta – kilpailu on käynnistynyt16.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

I love me -messut ja Häät-lehti etsivät jälleen Vuoden Kauneinta Sormusta. Kilpailun tämän vuoden teema Häivähdyksiä innostaa kulta- ja hopeaseppiä sekä korumuotoilijoita etsimään viitteitä huomisen kauneudesta ja ilosta suunnata kohti tulevaisuutta. Nyt 16. kertaa järjestettävä kilpailu nostaa esiin suomalaista korusuunnittelua ja käden taitoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme