Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsingin peruskouluissa ja lukioissa avoinna yli 300 opettajan virkaa

Jaa

Haku Helsingin kaupungin suomenkielisten peruskoulujen ja lukioiden vakinaisiin opettajan virkoihin on meneillään ja päättyy 21. tammikuuta. Haku ruotsinkielisten peruskoulujen ja lukioiden opettajan virkoihin alkaa 13. tammikuuta ja päättyy 28. tammikuuta. Haettavana on myös rehtorin virkoja. Työt alkavat elokuussa 2019.

Avoinna on yli 300 opettajan virkaa, joista 53 on ruotsinkielisissä kouluissa. Enemmistö viroista sijoittuu perusopetukseen. Opettajia tarvitaan sekä uusiin tehtäviin että eläkkeelle jääneiden tilalle.

Avoimet vakinaiset rehtorin virat ovat Haagan peruskoulussa, Meilahden yläasteen koulussa, Jätkäsaaren peruskoulussa ja Tapanilan ala-asteen koulussa.

Tehtäviin haetaan sähköisessä rekrytointijärjestelmässä https://www.hel.fi/rekry/fi

Henkilöstöä tarvitaan Helsingin kasvaessa

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle tarvitaan jatkuvasti osaajia, kuten varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, varhaiskasvatuksen opettajia ja erityisopettajia, luokanopettajia ja lehtoreita sekä ammatillisten aineiden opettajia. Avoinna on määräaikaisia ja vakinaisia työpaikkoja.

Henkilöstön tarvetta lisää se, että helsinkiläisten määrä kasvaa lähivuosina tuntuvasti. Vuosina 2018–2021 Helsingin väkimäärän arvioidaan kasvavan seuraavasti: 1–6-vuotiaiden määrä kasvaa 3 prosenttia (1 021 henkeä), 7–15-vuotiaiden määrä 8 prosenttia (4 411 henkeä) ja 16–18-vuotiaiden määrä 6 prosenttia (953 henkeä).

Kaikki kaupungin työpaikat helsinkirekry.fi  

Lisätietoja:

Henkilöstösuunnittelija Auli Hyvämäki
puh. 09 310 86372, auli.hyvamaki@hel.fi
(peruskoulujen ja lukioiden virat)

Työvoimasuunnittelija Riikka Heloma
puh. 09 310 42704, riikka.heloma@hel.fi
(varhaiskasvatuksen virat)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Raili Tanhuanpää
viestintäasiantuntija
puh. 09 310 86239
raili.tanhuanpaa@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Privat daghem med verksamhet i en gammal industrifastighet stängs18.1.2019 17:27Tiedote

Den privata serviceproducenten Oy Ankkalampi Ab:s daghem Vattuniemi Ankkalampi-Duckies 2 (Hallonnäsgatan 17) har bedrivit verksamhet från och med augusti 2018. Vid ibruktagande av daghemslokaler krävs att man har beviljats ett bygglov innan man inleder verksamheten. I samband med att bygglovet handläggs säkerställs att lokalerna är hälsosamma och trygga. Dessutom ska de byggåtgärder som krävs i bygglovet och byggnadstillsynens slutsyn vara gjorda. Oy Ankkalampi Ab har efter att verksamheten inletts ansökt om tillfällig ändring av användningssyfte från gammal industrifastighet till daghem. Stadsmiljönämndens miljö- och tillståndssektion förvägrade enhälligt Oy Ankkalampi Ab ett tillfälligt bygglov på sitt möte 18.1.2019. Daghemmets brandsäkerhetslösningar uppfyller inte gällande krav och brandsäkerhetsutredningen är delvis ogjord. I de planer som sökanden har lagt fram finns trots begäran om kompletteringar inte behöriga evakueringsväg- och avskiljningsarrangemang beskrivna. Ogjord är o

Vanhassa teollisuuskiinteistössä toimiva yksityinen päiväkoti suljetaan18.1.2019 17:19Tiedote

Yksityisen palveluntuottajan Oy Ankkalampi Ab:n päiväkoti Vattuniemi Ankkalampi-Duckies 2 (Vattuniemenkatu 17) on toiminut elokuusta 2018 alkaen. Päiväkotitilojen käyttöönotto edellyttää ennen toiminnan aloittamista rakennusluvan, jonka käsittelyn yhteydessä tilojen terveellisyys ja turvallisuus varmistetaan. Lisäksi luvan mukaiset rakennustoimenpiteet ja rakennusvalvonnan loppukatselmus tulee olla tehtyinä. Oy Ankkalampi Ab on hakenut tilapäistä käyttötarkoituksen muutosta vanhasta teollisuuskiinteistöstä päiväkodiksi toiminnan aloittamisen jälkeen. Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaosto epäsi kokouksessaan 18.1.2019 tilapäisen rakennusluvan yksimielisesti. Päiväkodin paloturvallisuusratkaisut eivät täytä vaatimuksia, ja paloturvallisuusselvitys on keskeneräinen. Hakijan esittämissä suunnitelmissa ei täydennyspyynnöistä huolimatta ole osoitettu asianmukaisia poistumistie- ja osastointijärjestelyjä, ja aikaisemmin teollisuuskäytössä olleesta kiinteistöstä vaadittava hait

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme