Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsingin peruskouluissa ja lukioissa avoinna yli 300 opettajan virkaa

Jaa

Haku Helsingin kaupungin suomenkielisten peruskoulujen ja lukioiden vakinaisiin opettajan virkoihin on meneillään ja päättyy 21. tammikuuta. Haku ruotsinkielisten peruskoulujen ja lukioiden opettajan virkoihin alkaa 13. tammikuuta ja päättyy 28. tammikuuta. Haettavana on myös rehtorin virkoja. Työt alkavat elokuussa 2019.

Avoinna on yli 300 opettajan virkaa, joista 53 on ruotsinkielisissä kouluissa. Enemmistö viroista sijoittuu perusopetukseen. Opettajia tarvitaan sekä uusiin tehtäviin että eläkkeelle jääneiden tilalle.

Avoimet vakinaiset rehtorin virat ovat Haagan peruskoulussa, Meilahden yläasteen koulussa, Jätkäsaaren peruskoulussa ja Tapanilan ala-asteen koulussa.

Tehtäviin haetaan sähköisessä rekrytointijärjestelmässä https://www.hel.fi/rekry/fi

Henkilöstöä tarvitaan Helsingin kasvaessa

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle tarvitaan jatkuvasti osaajia, kuten varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, varhaiskasvatuksen opettajia ja erityisopettajia, luokanopettajia ja lehtoreita sekä ammatillisten aineiden opettajia. Avoinna on määräaikaisia ja vakinaisia työpaikkoja.

Henkilöstön tarvetta lisää se, että helsinkiläisten määrä kasvaa lähivuosina tuntuvasti. Vuosina 2018–2021 Helsingin väkimäärän arvioidaan kasvavan seuraavasti: 1–6-vuotiaiden määrä kasvaa 3 prosenttia (1 021 henkeä), 7–15-vuotiaiden määrä 8 prosenttia (4 411 henkeä) ja 16–18-vuotiaiden määrä 6 prosenttia (953 henkeä).

Kaikki kaupungin työpaikat helsinkirekry.fi  

Lisätietoja:

Henkilöstösuunnittelija Auli Hyvämäki
puh. 09 310 86372, auli.hyvamaki@hel.fi
(peruskoulujen ja lukioiden virat)

Työvoimasuunnittelija Riikka Heloma
puh. 09 310 42704, riikka.heloma@hel.fi
(varhaiskasvatuksen virat)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Raili Tanhuanpää
viestintäasiantuntija
puh. 09 310 86239
raili.tanhuanpaa@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsingfors stads gymnasier och yrkesinstitutet Stadin ammatti- ja aikuisopisto tar emot cirka 4 800 nya studerande13.6.2019 13:01:12 EESTTiedote

Namnen på de nya studerande som antagits till Helsingfors stads gymnasier och yrkesinstitutet Stadin ammatti- ja aikuisopisto offentliggörs i dag i läroanstalterna och på deras webbplatser. Vid vårens gemensamma ansökan fick sammanlagt 2 680 sökande en studieplats i stadens 14 gymnasier, medan 2 126 ungdomar fick en studieplats i yrkesinstitutet Stadin ammatti- ja aikuisopisto, där det ännu finns lediga studieplatser.

Helsingin kaupungin lukioihin ja Stadin ammatti- ja aikuisopistoon noin 4 800 uutta opiskelijaa13.6.2019 11:59:59 EESTTiedote

Helsingin kaupungin ylläpitämissä lukioissa, Stadin ammatti- ja aikuisopistossa ja niiden verkkosivuilla julkaistaan tänään oppilaitoksiin valittujen uusien opiskelijoiden nimet. Kevään yhteishaussa kaupungin 14 lukiosta opiskelupaikan sai yhteensä 2 680 ja Stadin ammatti- ja aikuisopistosta 2 126 opiskelijaa. Vapaita opiskelupaikkoja löytyy vielä Stadin ammatti- ja aikuisopistosta.

Tiedote / Kutsu / Helsingissä kehitettiin hyviä keinoja maahanmuuttajien kotoutumisen edistämiseksi5.6.2019 12:33:31 EESTTiedote

Työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville maahan muuttaneille kotivanhemmille järjestetään Helsingissä muun muassa vertaisryhmiä. Ryhmät ovat vaikutuksiltaan menestys: jopa 70 prosenttia niihin osallistujista siirtyy kotoa kohti koulutusta ja työelämää. Ohjauksen tueksi on myös kehitetty mobiilikäyttöinen Löydä Helsinki -tietopalvelu, jonka käyttäjän ei tarvitse osata lukea tai käyttää nettiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme