Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsingin peruskouluissa ja lukioissa avoinna yli 300 opettajan virkaa

Jaa

Haku Helsingin kaupungin suomenkielisten peruskoulujen ja lukioiden vakinaisiin opettajan virkoihin on meneillään ja päättyy 21. tammikuuta. Haku ruotsinkielisten peruskoulujen ja lukioiden opettajan virkoihin alkaa 13. tammikuuta ja päättyy 28. tammikuuta. Haettavana on myös rehtorin virkoja. Työt alkavat elokuussa 2019.

Avoinna on yli 300 opettajan virkaa, joista 53 on ruotsinkielisissä kouluissa. Enemmistö viroista sijoittuu perusopetukseen. Opettajia tarvitaan sekä uusiin tehtäviin että eläkkeelle jääneiden tilalle.

Avoimet vakinaiset rehtorin virat ovat Haagan peruskoulussa, Meilahden yläasteen koulussa, Jätkäsaaren peruskoulussa ja Tapanilan ala-asteen koulussa.

Tehtäviin haetaan sähköisessä rekrytointijärjestelmässä https://www.hel.fi/rekry/fi

Henkilöstöä tarvitaan Helsingin kasvaessa

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle tarvitaan jatkuvasti osaajia, kuten varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, varhaiskasvatuksen opettajia ja erityisopettajia, luokanopettajia ja lehtoreita sekä ammatillisten aineiden opettajia. Avoinna on määräaikaisia ja vakinaisia työpaikkoja.

Henkilöstön tarvetta lisää se, että helsinkiläisten määrä kasvaa lähivuosina tuntuvasti. Vuosina 2018–2021 Helsingin väkimäärän arvioidaan kasvavan seuraavasti: 1–6-vuotiaiden määrä kasvaa 3 prosenttia (1 021 henkeä), 7–15-vuotiaiden määrä 8 prosenttia (4 411 henkeä) ja 16–18-vuotiaiden määrä 6 prosenttia (953 henkeä).

Kaikki kaupungin työpaikat helsinkirekry.fi  

Lisätietoja:

Henkilöstösuunnittelija Auli Hyvämäki
puh. 09 310 86372, auli.hyvamaki@hel.fi
(peruskoulujen ja lukioiden virat)

Työvoimasuunnittelija Riikka Heloma
puh. 09 310 42704, riikka.heloma@hel.fi
(varhaiskasvatuksen virat)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Raili Tanhuanpää
viestintäasiantuntija
puh. 09 310 86239
raili.tanhuanpaa@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto kokoontuu tiistaina 19.3.201915.3.2019 12:46:14 EETTiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto kokoontuu ensi viikon tiistaina 19. maaliskuuta klo 16.30. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla. Muun muassa seuraavat asiat ovat esityslistalla: Stadin ammatti- ja aikuisopiston englanninkielisen koulutuksen valintaperusteet Stadin ammatti- ja aikuisopistolle on myönnetty järjestämislupa englanninkieliselle koulutukselle matkailualan perustutkintoon, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon sekä ravintola- ja cateringalan perustutkintoon. Suomenkieliselle jaostolle esitetään hyväksyttäväksi seuraavat opiskelijavalinnan valintaperusteet: Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, joita arvioidaan eurooppalaisen viitekehyksen (CEFR) kielitaidon lähtötasokuvausten perusteella. Peruskoulun tai lukion päättötodistus tai vastaava ulkomailla suoritettu koulutus Mikäli 1. ja 2. valintaperusteen pohjalta usealla hakijalla on sama pistemäärä, valinta suoritetaan arpomalla. Eng

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme