Helsingin Sokos Hotellien ravintolat kattavat joulun
Suunnitteilla joululounas kollegojen kanssa, jouluillallinen suvun kesken tai viihteelliset pikkujoulut aamun tunneille asti? Helsingin keskustan Sokos Hotellit Presidentti, Torni ja Vaakuna tarjoavat elämyksellisiä vaihtoehtoja joulukauden eri tarpeisiin.

Loisteen joulupöytä Helsingin sydämessä
Funkkisravintola Loisteen joululounas tarjoillaan Helsinki-näköalojen äärellä seisovasta pöydästä. Tässä ravintolassa herkkuja on nautittu vuodesta 1952 asti. Osa joulupöydän mauista juontaakin juurensa aina olympiavuoden ajoille saakka.
Runsas alkupalapöytä sisältää muun muassa mätivalikoiman, merianturaterriiniä, hirvipateeta, savuporotartaria, joulukinkkua, rosollia ja paahdettua kukkakaali-karpalosalaattia. Lämpimästä pöydästä nautitaan esimerkiksi lipeäkalaa, joulumakkaroita, karjalanpaistia ja jouluisia laatikoita. Jälkiruoaksi herkutellaan appelsiini-pannacottalla ja piparkakku-suklaamoussella.
Original Sokos Hotel Vaakunan tilausravintola Kaarre sekä näköalakabinetit ovat varattavissa yksityistilaisuuksiin. Tilaisuudet tulee varata min. 8 päivää ennen toivottua tapahtumaa.
Loisteen joulupöytä 9.–20.12.2019, ma-pe klo 11-15.30 ja lauantaisin klo 13-16.
Original Sokos Hotel Vaakunan 10. kerros, sisäänkäynti Kaivokatu 10.
Hinta 64 e / aikuinen, lapset 3 e / ikävuosi (3-12 v)
Erityistä: Lapsille iso leikkihuone ravintolan yhteydessä. Upeat näköalat. Kauniita yksityistiloja.
Presidentin pikkujoulukausi on herkullisen vauhdikas
Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa Original Sokos Hotel Presidentissä juhlitaan pikkujouluja vauhdikkaan Show & Dinnerin merkeissä. Show & Dinner -illat alkavat buffet-ruokailulla uudessa, entisen yökerhon paikalle sisustetussa Pressa Forumissa, ja jatkuvat show’n merkeissä Presidentin Teatterisalissa. Tällä pikkujoulukaudella lavalle astuvat vuoron perään Tomi Metsäketo, Club for Five, Jarkko Valtee & Osku Heiskanen sekä mentalisti Pete Poskiparta.
Joulunalusviikolla hotellin Presidentti-salissa tarjoillaan nyt ensi kertaa Linnanvoudin runsas joulubuffet, joka sisältää perinteisiä suomalaisia jouluruokia modernilla twistillä. Bistro Manussa voi nauttia kolmen ruokalajin talvimenun – tämä jouluillallinen sopii nautittavaksi vaikka kahden kesken.
Linnanvoudin joululounas, 16.-20.12.2019, arkisin kello 11–14.30, Presidentti-sali 3. krs
56 e / henkilö. Tarjoillaan ennakkovarauksesta: Myyntipalvelu, puh. 020 1234 800
Bistro Manun talvimenu, 7.1.2020 asti, saatavilla joka päivä ravintolan aukioloaikoina
Menut alkaen 43 e (kolme ruokalajia).
Erityistä: Keskellä kaupunkia, Kampin kauppakeskuksen vieressä. Monipuoliset tilavaihtoehdot. Pressa Forumissa livebändejä pikkujouluaikaan.
Klassikkoravintola Tornin joulumenu tarjolla myös iltaisin
Ravintola Torni on tarjoillut elämyksiä herkkusuille jo vuodesta 1931. Joulun alla Helsingin ensimmäisen pilvenpiirtäjän huomassa tarjoillaan niin joululounaita kuin -illallisia.
Tornin runsaasta joulubuffetista jokainen löytää omat suosikkinsa: tarjolla on niin mätiä ja lanttulaatikkoa kuin talon omaa hirviterriiniä, vihersimpukoita ja runsaasti erilaisia kasvisvaihtoehtoja. Pääruoka, mureaksi haudutettu naudan entrecôterulla rosmariinikastikkeella, tryffelillä maustettu kanaterriini tai päivän kala, tarjoillaan pöytään. Jälkiruoaksi nautitaan vaniljapannacottaa ja punaherukkakeittoa tai maitosuklaamoussea ja tyrniä.
American Barin palkitut baarimestarit sekoittelevat laadukkaita drinkkejä lounaiden ja illallisten alle tai jälkeen. Ateljee Barissa, talon huipulla, on juomien lisäksi tarjolla kuukausittain vaihtuva taidenäyttely.
Ravintola Tornin (Kalevankatu 5) joululounas tarjoillaan 27.11.-20.12.2019,
ma-pe klo 11.30-16.00. Hinta 69€ (S-Etukortilla 67 €) / aikuinen, lapset 30 € (6-12 v)
Ravintola Tornin jouluillallinen 9.-19.12.2019, ma-la klo 17.00-21.00,
Hinta 53€ (S-Etukortilla 49 €) / aikuinen, lapset 30 € (6-12 v).
Erityistä: Ryhmille joululounas voidaan kattaa myös Tornin näköalakabinettiin (max. 30 hlöä). Useita pienille ryhmille sopivia kabinetteja yksityisiin joululounaisiin ja -illallisiin.
**
Valmista kotona American Barin jouluinen Apple Sour
Calvados 4cl
omenahillo 2-3 tl, kanelisiirappi 2cl
tuorepuristettu limemehu 4cl
Kaada kaikki ainekset sheikkeriin. Ravistele reilusti runsaiden jäiden kanssa. Tuplasiivilöi ja kaada Coupette-lasiin. Koristele omenaviipaleella. Juoma on valmis nautittavaksi!
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Satu Näsärö, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Vaakuna, puh. 040 537 9201, satu.nasaro@sok.fi
Hannele Laurila, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Presidentti, puh. 050 359 4449, hannele.laurila@sok.fi
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
SOKOTEL OY
Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi 14 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa sekä seitsemää Radisson Blu Hotellia Suomessa.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Pohjoiskarjalainen kylpylähotelli Bomba laajenee ja uudistuu. Vuonna 2024 avautuu täysin uusi hotellisiipi, kesäksi 2023 uudistuvat karjalaiskylän huoneet.30.1.2023 09:00:00 EET | Tiedote
Nurmeksessa sijaitsevan kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomban yhteyteen aletaan keväällä rakentaa odotettua laajennusosaa järvinäköalahuoneineen. Kesäksi 2024 valmistuva uudisrakennus sijoittuu Pielisen rantamaisemaan nykyisen kylpylähotellin jatkeeksi. Myös Bomban karjalaiskylän hirsirivitalojen huoneet uudistetaan. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa investoi Break Sokos Hotel Bomban kehitykseen 21,2 miljoonaa euroa ja karjalaiskylän huoneuudistukseen 550 000 euroa.
S-ryhmä tutki: Irtonamut maistuvat suomalaisille – viime vuonna tehtiin myyntiennätys30.1.2023 08:31:16 EET | Tiedote
Yleisestä hintojen noususta huolimatta suomalaiset ostivat S-ryhmästä makeisia vuonna 2022 kilomääräisesti mitattuna lähes seitsemän prosenttia edellisvuotta enemmän. Ylivoimaisesti suosituin tuote ovat irtokarkit, joiden myynti kasvoi 28,5 % prosenttia. Makeisten kulutuksessa on nähtävissä hieman alueellisia eroja, ja S-ryhmän ostodata näyttää, että eniten ne maistuvat pohjalaisille.
Kolille kesällä 2023 avautuvan Break Sokos Hotel Koli Kylän huoneet ovat nyt varattavissa. Polar Adventures toteuttaa ohjelmapalveluja ja välinevuokrausta.25.1.2023 07:50:00 EET | Tiedote
Juhannukseksi 2023 avautuvan lämminhenkisen Break Sokos Hotel Koli Kylän huoneet ovat nyt varattavissa Sokos Hotellien varauskanavien kautta. Hotellin tiloissa aloittava Polar Adventures tarjoaa vieraille valmiita retkiä ja välinevuokrausta. Break Sokos Hotel Koli Kylä sijaitsee Kolin elämänmakuisen kylän keskellä, kansallispuiston luonnon äärellä. Retkeilypolut alkavat aivan hotellin pihapiiristä.
S-ryhmässä palkataan ennätykselliset 17 000 kesätyöntekijää23.1.2023 08:33:39 EET | Tiedote
S-ryhmän osuuskaupat ja yritykset työllistävät kesällä 2023 ympäri Suomen noin 17 000 nuorta. Tavoitteena on tarjota erinomaisia ensimmäisiä työkokemuksia, jotka kannustavat ja sitouttavat työelämään. Kesätyöllä voi koronapandemian värittämien vuosien jälkeen olla myös merkittävä rooli nuorten tulevaisuuden uskon vahvistamisessa.
Kasvisten osuus ostoskoreissa laskee – Prismoista ja S-marketeista hedelmiä ja vihanneksia alle eurolla9.1.2023 09:00:07 EET | Tiedote
Kasvisten osuus suomalaisten ostoskorissa on vähentynyt viime syksynä inflaation aiheuttamien kustannusten nousun vuoksi. S-ryhmässä halutaan kannustaa ihmisiä lisäämään kasvisten osuutta arkiruokailussa ja edistää ravitsemussuositusten mukaista syömistä. Tätä tukemaan Prismoissa ja S-marketeissa nostetaan sydäntalven ajan esille alle euron hedelmiä, vihanneksia ja juureksia.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme