Messukeskus

Helsinki Travel Award -palkinto Messukeskukselle

Jaa

Helsingin Matkailusäätiö on myöntänyt Helsinki Travel Award -palkinnon Messukeskus Helsingille. Palkinto on kiitos Messukeskuksen pitkäjänteisestä työstä kongressimatkailun ja Helsingin kansainvälistymisen edistämiseksi.

Helsingin Matkailusäätiö myönsi palkinnon erityisesti tunnuksena Messukeskuksen pitkäjänteisestä työstä kansainvälisen kongressimatkailun edistämisessä. Tänä vuonna satavuotisjuhlavuottaan viettävä Messukeskus järjestää tai isännöi vuosittain 1500 kokousta ja kongressia ja on tullut tunnetuksi erityisesti suurista kansainvälisistä tiede- ja järjestökongresseistaan, joissa osallistujamäärät nousevat useisiin tuhansiin.

Vuodesta 2015 saakka jaettu Helsinki Travel Award nostaa esiin toimijoita ja tekoja, jotka ovat vaikuttaneet myönteisesti Helsingin matkailun kehitykseen, maineeseen ja asiakastyytyväisyyteen. Palkinnonsaajan valitsee Helsingin Matkailusäätiön hallitus.

– Messut ja tapahtumat ovat kautta vuosikymmenten olleet monelle toimialalle tärkeä tapa mahdollistaa kohtaamisia, esitellä osaamista, tuotteita ja innovaatioita, edistää toimintaa, saavuttaa tavoitteita, jakaa ja saada tietoa, verkostoitua sekä luoda suhteita. Se, että meillä on kansainvälisesti kilpailukykyinen vetovoimainen tapahtumapaikka, joka muokkaantuu kaiken kokoiseen ja sisältöiseen kohtaamiseen on Suomelle ja Helsingille keskeinen menestystekijä. Helsingissä Messukeskus tekee merkityksellistä työtä tapahtumien ja kohtaamisten mahdollistamiseksi. Lukuisat toimialat tuhansine tapahtumineen ovat huima osoitus siitä, että tulevaisuutta rakennetaan kohtaamisten kautta, Helsingin Matkailusäätiön hallituksen puheenjohtaja Mikko Leisti summaa.

– Kun tapahtumia tehdään päämäärätietoisesti, asiakkaita kuunnellen, jatkuvasti uutta kestävästi kehittäen ja palvelua parantaen, niin Messukeskus nousee kirkkaasti tehtävänsä tasolle ja ylittää odotukset.

Messukeskuksen tehtävä on luoda menestyksen edellytyksiä suomalaiselle osaamiselle, elinkeinoelämälle, asiantuntijoille ja tietenkin asiakkaille, joita viime vuonna oli 1,2 miljoonaa. Niin kauan kuin mahdollistamme tapahtumia ja kohtaamisia, Suomella ja Helsingillä on menestyksen edellytykset. On ilo ja kunnia myöntää Messukeskukselle Travel Award 2019, Leisti jatkaa.

– Messukeskus tunnetaan perinteisesti messutalona, mutta kokoukset, kongressit ja kansainväliset yritystapahtumat ovat toinen ja erittäin voimakkaasti kasvava liiketoiminta-alueemme. Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia Helsingin Matkailusäätiölle palkinnosta, joka kruunaa juhlavuotemme ja nostaa esiin kongressien merkityksen lukemattomille toimialoille. Kongresseilla on vahvaa tilausta tässä ajassa, koska digitaalisuuden rinnalla on äärimmäisen tärkeää tavata myös kasvotusten, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

– Haluamme juhlia palkintoa yhdessä kumppaniemme kanssa. Me messulaiset teemme kovasti työtä tapahtumien eteen mutta yksin emme voi onnistua. Hienot tilamme jäisivät tyhjiksi, jollemme tekisi tiivistä yhteistyötä suomalaisten yritysten, tiedeyhteisöjen, Helsingin kaupungin ja monien muiden tärkeiden sidosryhmien kanssa. Tätä yhteistyötä haluamme jatkaa. Emme myy vain Messukeskusta, vaan Helsinkiä ja koko Suomea, Vepsäläinen sanoo.

Kuluvan syksyn kongresseja ja yritystapahtumia Messukeskuksen ohjelmassa ovat mm. opetusalan EAIE-kongressi, selkäsairauksien hoitoon keskittynyt EUROSPINE-kongressi, kyberturvallisuuden asiantuntijatapahtuma Cyber Security Nordic, Nordic Business Forum ja investoijien ja startup-yritysten Slush.

Messukeskus faktat:

- 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta, kongressia, yritystapahtumaa ja juhlaa vuosittain

- Tapahtumissa 1,2 miljoonaa kävijää / vuosi

- Talousvaikutus Helsingin seudulle 282 milj. € (Haaga-Helia 2018)

- Kongressimatkailija jättää Helsinkiin keskimäärin 1833 € / henkilö (FCB: Delegaattitutkimus 2016)

- Messukeskuksen tulevia kansainvälisiä kongresseja osallistujamäärineen: TRA2020 - Transport Reserach Arena, 4000 osallistujaa. EAPC 2021 - Congress of the European Association for Palliative Care, 2800. EAS 2021 - European Atherosclerosis Society, 2500. EAN 2022 - European Academy of Neurology 2022, 6000.

- Messukeskuksen vastuullisuuslupaus: 110 % hiilineutraali tapahtumatalo vuoteen 2029 mennessä

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus tarjoaa puitteet tuloksellisiin kohtaamisiin käsittäen 40 erilaista kokoustilaa, 7 muuntautuvaa hallia, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja tapahtumapalvelut. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä

Kuvapankki: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Messukeskus/

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com. Toimitusjohtaja toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com.
www.messukeskus.com, messukeskus100.fi, IG: @messukeskus, #messukeskus, #messukeskus100

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Sairaanhoitajapäivät tuo näkyville hoitotyön arjen uudet haasteet22.1.2020 13:48:01 EETTiedote

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutus- ja näyttelytapahtuma. Näyttely ja tietoiskuohjelma tuovat esiin työn haasteita ja tarjoavat uutta tietoa ja teknologisia ratkaisuja. Klinikka-lavalla puhutaan muun muassa pelkopotilaiden virtuaalilääkkeestä, terveyshuuhaasta ja uudesta 2020-luvun kansansairaudesta. Sairaanhoitajapäivillä on luvassa myös ajankohtainen katsaus työmarkkinaneuvotteluista. Tapahtuma järjestetään 25.–26.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

MP 20 -messut tekee hyvää21.1.2020 16:31:35 EETTiedote

MP 20 Moottoripyörämessut esittelee vuoden 2020 kuumimmat moottoripyöräuutuudet, nostaa esille kilpamoottoripyöräilyä ja on mukana tukemassa nuorten moottoripajatoimintaa. Messuille myydään hyväntekeväisyyslippuja, joilla osallistuu arvontaan. Voittaja saa omakseen huikean uniikin Indian Scoutin runkoon rakennetun moottoripyörän. MP 20 -messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

MP 20 -messujen media-aika 31.1. klo 8.30-10.0021.1.2020 11:07:06 EETKutsu

Tervetuloa MP 20 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Mukana ovat kaikki Suomessa edustetut moottoripyörämerkit ja paljon varusteita. Mukana ovat muun muassa Aprilia, BMW, Drac, Ducati, Fantic, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, Keeway, KTM, Moto Guzzi, Vespa, Peugeot, Polaris, Suzuki, Triumph ja Yamaha. MP-messujen rakennettujen moottoripyörien alueella Petrol Circus Custom Bike Show’ssa on 100 pyörää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme