Kirkko Helsingissä

Helsinkiläisten kirkollisveroprosentti säilyy ykkösenä

Jaa

Helsingin seurakuntien yhteinen kirkkovaltuusto päätti, että kirkollisveroprosentti säilyy ennallaan yhdessä prosentissa.

Helsinkiläisten kirkollisveroprosentti on 1,0 myös vuonna 2020. Näin päätti Helsingin seurakuntien yhteinen kirkkovaltuusto torstaina. Tämänhetkisen arvion perustella vuoden 2020 kirkollisverokertymä Helsingissä on noin 80 miljoonaa euroa.

Veroprosentti on pienimpien joukossa Suomen seurakunnista.

Verovaroilla Kirkko Helsingissä tukee muun muassa ruoka-avun saajia, vakavasti sairaita ja perhekriisiin ajautuneita. Kirkollisverokertymästä lähes 3 miljoonaa euroa ohjataan lähetystyöhön ja kansanväliseen apuun.

Tietoja julkaisijasta

Kirkko Helsingissä
Kirkko Helsingissä
Kolmas linja 22 B
00530 HELSINKI

09 234 00http://www.helsinginseurakunnat.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirkko Helsingissä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme