Hemsö

Hemsö kehittää hoiva- ja päiväkotikohteen Vantaalle

Jaa

Hemsö kehittää yhdessä YIT:n kanssa hoiva- ja päiväkotikokonaisuuden Vantaalle. Attendon ja Touhulan kanssa on tehty kohteesta 15-vuotiset vuokrasopimukset.

Rakennuksen kokonaisala on 7 300 neliömetriä. Hoivakodissa on 126 paikkaa ja päiväkodissa tilaa 72 lapselle. Kokonaisinvestointi on noin 21 miljoonaa euroa. Projekti on kehitetty yhdessä YIT:n kanssa ja se on osa kesällä 2016 solmittua raamisopimusta.

- On ilahduttavaa jatkaa laadukkaiden ja hyvin salkkuumme sopivien yhteiskuntakiinteistöjen kehittämistä. Yhteistyö YIT:n kanssa on toiminut erinomaisesti, sanoo Hemsön Suomen maajohtaja Jarkko Leinonen.

Kohteen rakentaminen alkaa välittömästi ja rakennuksen arvioidaan valmistuvan maaliskuussa 2019. Kiinteistö on tarkoitus sertifioida LEED Gold -tasoisena.

Hemsön ja YIT:n yhteistyönä on myös juuri valmistunut hoivakoti Tampereelle. 68-paikkaisen kiinteistön vuokrattava ala on 2 800 neliömetriä. Attendo on vuokralaisena tässäkin kohteessa 15-vuotisella vuokrasopimuksella. Kokonaisinvestointi oli noin 10 miljoonaa euroa.

Lisätietoja antavat

Nils Styf, toimitusjohtaja Hemsö, +46 8 501 170 01
Jarkko Leinonen, maajohtaja Hemsö, +358 400 150 841

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hemsö
Hemsö
Eteläesplanadi 18 B
00130 Helsinki

+46 8 501 170 00http://www.hemso.se/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hemsö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme