Hemsö

Hemsön uusimmat hoivakodit valmistuneet

Jaa

Kolme Hemsön syksyllä 2016 ostamaa hoivakotiprojektia ovat nyt valmiita. Kohteissa on 150 palvelukotipaikkaa ja niiden kokonaispinta-ala on 6 500 neliömetriä.

Kohteista on solmittu Attendon ja Mehiläisen kanssa 15-vuotiset vuokrasopimukset. Hemsön kokonaisinvestointi on n. 20 miljoonaa euroa. Kohteet sijaitsevat Nurmijärvellä, Lohjalla ja Pälkäneellä. Hemsö omistaa Suomessa 34 kiinteistöä, yhteisarvoltaan n. 350 miljoonaa euroa.

- On positiivista, että salkkumme kasvaa kolmella nykyaikaisella ja viihtyisällä hoivakodilla, joissa on vuokralaisina vakaat ja pitkäjänteiset asiakkaat. Tarkoituksenamme on edelleen kasvaa Suomessa, toteaa Hemsön maajohtaja Jarkko Leinonen.

Lisätietoja:

Jarkko Leinonen, Suomen maajohtaja, +358 400 150 841

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hemsö
Hemsö
Eteläesplanadi 18 B
00130 Helsinki

+46 8 501 170 00http://www.hemso.se/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hemsö

Hemsö ostaa Turun hoiva- ja sairaalakiinteistöjä aiemman sopimuksen mukaisesti – yhtiö sijoittaa myös Turun Teknologiakiinteistöihin13.2.2019 09:00:00 EETTiedote

Yhteiskuntakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö Hemsö ostaa Turusta kahdeksan hoiva- ja sairaalakiinteistöä aiemmin tehdyn aiesopimuksen mukaisesti. Samanaikaisesti Hemsö sijoittaa Turun Teknologiakiinteistöihin: yhtiö ostaa 34,8 prosentin osuuden Turun Teknologiakiinteistöistä. Hemsön Turun-investointien yhteenlaskettu arvo on 180 miljoonaa euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme