Messukeskus

Herkkujen Suomi liittyy osaksi Lähiruoka ja luomu -messuja

Jaa

Suosittu lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi nähdään ensi keväänä osana Messukeskuksessa järjestettävää Lähiruoka ja luomu -tapahtumaa. Aiemmin Helsingin Rautatientorilla järjestetty Herkkujen Suomi esittelee lähi- ja luomuruokatuottajia ja -yrittäjiä eri puolilta Suomea. Lähiruoka ja luomu -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa 2.–5.4.2020 yhdessä Kevätmessujen kanssa.

Heikkilän juustolan tilalliset Annika Heikkilä ja Pekka Moisio palkittiin viime keväänä Vuoden 2019 lähiruokateko -palkinnolla.(Kuva: Messukeskus)
Heikkilän juustolan tilalliset Annika Heikkilä ja Pekka Moisio palkittiin viime keväänä Vuoden 2019 lähiruokateko -palkinnolla.(Kuva: Messukeskus)

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Herkkujen Suomi -tapahtuma kokoaa yhteen lähi- ja luomutuottajia ympäri Suomen. Tapahtuma kääntää katseen lähiruokaan sekä kotimaisiin tuottajiin ja raaka-aineisiin. Vuodesta 2017 tauolla ollut Herkkujen Suomi on järjestetty aiemmin Helsingin Rautatientorilla.

”Meille tärkeää on se, että suomalaisen ruoan alkuperä, laatu ja vastuullisuus nousevat esiin. Herkkujen Suomi -tapahtumalla haluamme edistää kotimaisen ruoan arvostusta”, tapahtumaa järjestävän Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK:n viestintäjohtaja Klaus Hartikainen kertoo.

Lähiruoka ja luomu -messut esittelee suomalaisia pientuottajia, lähellä tuotettua ruokaa ja sertifioituja luomutuotteita. ”Tapahtuman järjestäminen osana Lähiruoka ja luomu -tapahtumaa on hyvää jatkoa Herkkujen Suomella”, Hartikainen kommentoi.

Lähiruoka ja luomu -tapahtuma järjestetään Kevätmessujen yhteydessä 2.-5.4.2020. Tapahtuman avajaispäivänä julkistetaan myös Vuoden lähiruokateko -palkinnon saaja. Messusäätiön lahjoittama 2000 euron palkinto myönnetään lähiruoan tekijälle tai puolestapuhujalle. Viime vuonna palkinnon sai Heikkilän juustolan tilalliset Annika Heikkilä ja Pekka Moisio. Kuvia viime vuoden palkinnonsaajista löytyy Messukeskuksen kuvapankista https://mediabank.messukeskus.com (kansio Kevätmessut).

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, puh. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

www.lahiruokaluomu.fi | #lähiruokaluomu2020

Avainsanat

Kuvat

Heikkilän juustolan tilalliset Annika Heikkilä ja Pekka Moisio palkittiin viime keväänä Vuoden 2019 lähiruokateko -palkinnolla.(Kuva: Messukeskus)
Heikkilän juustolan tilalliset Annika Heikkilä ja Pekka Moisio palkittiin viime keväänä Vuoden 2019 lähiruokateko -palkinnolla.(Kuva: Messukeskus)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme