Herrankukkaro Oy

Herrankukkaro laajentaa saaristopalvelujaan

Jaa

Koronan aiheuttaman palvelutauon aikana naantalilainen Saaristomeren yksi kärkituotteista, Rymättylän Airismaalla sijaitseva kokous- ja virkistyskeskus ei jäänyt tuleen makaamaan. Tauon aikana toteutettiin laaja palvelukapasiteetin laajennus. Majoituspaikkoja tuli lisää puolisen sataa. Mukana myös varsinkin ulkomaalaisia viehättäneet Telkänpönttökylä. Majoituspaikkoja on nyt 150 vieraalle, mutta erityisjärjestelyin kapasiteetti voidaan nostaa 250 petiin.

Telkänpönttö
Telkänpönttö

Höyrylaiva s/s Ukkopekan siirtyessä risteilyajan ulkopuolella 9 kuukauden ajaksi Herrankukkaron laituriin, eksoottisia kokous- ja ruokailupaikkoja tuli lisää 150. Erilaisia kokoustiloja on 12 kpl yhteensä 300 vieraalle. 

Myös saunakapasiteetti on huomattava. 7 erilaiseen saunaan mahtuu samanaikaisesti 200 saunojaa. Uutuutena on ”sen seitsemän saunan seikkailukierros”.  

Yrityksen pääasiallinen palvelu kohdistuu ryhmille. Kokouksiin, koulutuksiin ja virkistystilaisuuksiin. Tänä vuonna järjestetään toistakymmentä erilaista retriittitilaisuutta varta vasten yksityisille vieraille. Erilaiset neule- ja joogaretriitit, majoitusviikonloput ja hyvinvointipäivät tuovat lisää vaihtelua jo perinteisiksi muodostuneille savusaunatilaisuuksille.   

Uutta lisäystä ovat saaneet myös ryhmille tarjottavat aktiviteetit. Esimerkiksi saunajooga, kaljajooga sekä äänimaljarentoutus metsäjoogineen ovat uutuuksia, jota tarjotaan myös kokoustilaisuuksien ohjelmaa piristämään. Työhyvinvointipalvelut ovat saaneet päivitystä hyvänolon retriittien muodossa. Myös yhteistyö Paavo Nurmi -keskuksen kanssa jatkuu Tyky-ohjelmien toteutuksissa.  

Korona kuritti yritystä, kuten koko alalla, mutta vuosi 2022 oli jo asiakasmääriltään ennätyksellinen. 10.000 vieraan raja rikkoontui ensi kerran yrityksen 27 vuoden historiassa.  

- Kun moni muu painoi jarrua koronasta johtuen, me painoimme kaasua, kertoo yrityksen vanhaisäntä/kiireapulainen ja kantaisä Pentti-Oskari Kangas.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Matkamessut osasto 6r19
www.herrankukkaro.fi

Jerkko Rajakangas
Markkinointi- ja myyntijohtaja
jerkko.rajakangas@herrankukkaro.fi
+358 40 3599903

Kuvat

Telkänpönttö
Telkänpönttö
Lataa
Tunnelmaa luo valtava pyöteä ikkuna
Tunnelmaa luo valtava pyöteä ikkuna
Lataa
Herrankukkaro mereltä
Herrankukkaro mereltä
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Herrankukkaro Oy
Linnankatu 38
20100 Turku

02 515 3300http://www.herrankukkaro.fi/

Herrankukkaro on Turun saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Ryhmille ja yrityksille tarkoitettu kylämiljöö palvelee ympärivuotisesti. Perille Rymättylän Airismaalle pääsee kaikkina vuodenaikoina maanteitse

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Herrankukkaro Oy

Suomen saaristo menestyi loistavasti Euroopan suurimmassa vastuullisen matkailun kilpailussa13.11.2020 07:00:00 EET | Tiedote

Kansainvälisen Sustainable Tourism Award -kilpailun järjesti Baltic Sea Tourism Center, jossa Turun saaristossa toimivat melonta- ja elämysyritys Aavameri ja matkailu-, kokous- ja virkistyskohde Herrankukkaro palkittiin vastuullisen matkailun ja kestävän kehityksen eteen tekemästään työstä. Sustainable Travel Finland -merkillä palkittujen saaristokohteiden vetoavulla Suomi oli kilpailun menestynein osallistujavaltio.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme