Diakonissalaitoksen Hoiva Oy

Hoiva mukana Järvenpään Hyvinvointikampuksen toiminnassa

Jaa
Järvenpäässä aukeaa Hyvinvointikampus 1.5.2020. Diakonissalaitoksen Hoiva vastaa kampuksen neljästä hoivakodista, jotka tarjoavat ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista 60 asukkaalle. Myös kotihoidon palvelut laajentuvat Järvenpäähän.

Hyvinvointikampus yhdistää ihmisiä eri ikäryhmistä

Hoivakodin lisäksi kortteliin tulee laadukkaita vuokra- ja omistusasuntoja ikäihmisille, ympärivuorokautinen päiväkoti sekä perhekeskus. Projektin tavoitteena on ollut luoda moderni kyläyhteisö, jossa ketään ei jätetä yksin. Kampus yhdistää ihmisiä eri ikäryhmistä ja vastaa kuntalaisten hyvinvoinnin tarpeisiin.

”Hyvinvointikampuksen hoivakodit ovat paikka, jossa ikäihmiset saavat olla yhteisön aktiivisia jäseniä omien voimavarojensa mukaan ja kokea yhteisöllisyyttä elämänsä loppuun asti,” kuvailee palvelualuejohtaja Anna-Liisa Arjama.

Uusia opiskelu- ja työmahdollisuuksia

Teemme tiivistä yhteistyötä Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän kanssa ja hoivakodit toimivat oppimisympäristöinä opiskelijoille.

Rekrytoimme Hyvinvointikampuksen hoivakoteihin sekä kotihoitoon lähihoitajia, sairaanhoitajia ja muita sote-alan ammattilaisia.  Hoivakoteihin etsimme hyviä opiskelijan ohjaustaitoja omaavia henkilöitä, jotka haluavat olla mukana kehittämässä ikäihmisten palveluja uusissa tiloissa.

”Meillä työntekijällä on aikaa tehdä työnsä ihmisläheisesti. Lisäksi hänellä on mahdollisuus kehittää ja kehittyä,” Arjama kertoo työstä Hoivalla.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Anna-Liisa Arjama
palvelualuejohtaja
050 911 3006
anna-liisa.arjama@hoiva.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy
Diakonissalaitoksen Hoiva Oy
Alppikatu 2
00530 Helsinki

09 77501https://www.hoiva.fi

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy on yhteiskunnallinen yritys. Olemme ikääntyneiden ja erityisryhmien asiantuntija. Pitkä historia ja vahva arvopohja luovat perustan toiminnallemme asumis-, päihde- ja hoivapalvelujen vastuullisena tuottajana. Yhdessä Diakonissalaitoksen kanssa tuotamme vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita, jotka parantavat asiakkaan elämää. Tavoitteemme on, että jokaisella on ihmisarvoinen elämä. www.hoiva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonissalaitoksen Hoiva Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme