Attendo

Hoivakodeissa juhlitaan 100-vuotiasta Suomea pop up -ravintoloissa

Jaa

Attendo tuo ikäihmisten hoivakoteihinsa pop up -ravintolat ja juhlamenun 100-vuotiaan Suomen ja Suomea rakentaneiden ikäihmisten kunniaksi. Juhlamenu nautitaan hoivakotien pop up -ravintoloissa joko varsinaisena juhlapäivänä tai itsenäisyyspäivän tienoolla. Juhlamenusta tehtiin koeannokset jo lokakuussa, jotta ravintolaelämys onnistuisi kaikkiaan 125 Attendon hoivakodissa, jotka ravintolaideaan osallistuvat eri puolilla Suomea.

Juhlamenun on suunnitellut Merja Hytönen. Kuva on toimitusten käytettävissä.
Juhlamenun on suunnitellut Merja Hytönen. Kuva on toimitusten käytettävissä.

Attendo tuo ikäihmisten hoivakoteihinsa pop up -ravintolat ja juhlamenun 100-vuotiaan Suomen ja Suomea rakentaneiden ikäihmisten kunniaksi. Juhlamenu nautitaan hoivakotien pop up -ravintoloissa joko varsinaisena juhlapäivänä tai itsenäisyyspäivän tienoolla.

- Pop up –ravintoloita on aiemminkin kokeiltu yksittäisissä hoivakodeissamme ja ne ovat olleet suosittuja. Itsenäisyys on arvokas asia. Meillä asuu Suomen rakentamiseen vahvasti vaikuttanut sukupolvi ja arvostamme suuresti heidän aikaansaannoksiaan. Haluamme viettää juhlapäivää asiaankuuluvalla tavalla, sanoo Attendon aluejohtaja Anne Flink.

Juhlapäivä alkaa aamiaisbrunssilla. Varsinainen juhlapäivällinen nautitaan hoivakotiin perustetussa pop up -ravintolassa, jossa on pöytiin tarjoilu, itsenäisyyttä kunnioittava somistus ja halutessa hoivakodit voivat järjestää muutakin oheisohjelmaa.

Juhlamenu sisältää pienen lohitartarin ruisleivällä, mureaa paahtopaistia punaviinikastikkeella ja kermaperunoita. Jälkiruoaksi on valkosuklaamoussea puolukoilla. Ruoan juhlistavat luomuviinit on valittu ikäihmisten makutottumusten mukaan. Viineistä on tarjolla myös alkoholittomat versiot. Menun ja viinit on suunnitellut Attendon ruokapalvelupäällikkö Merja Hytönen.

Juhlamenusta tehtiin koeannokset jo lokakuussa, jotta ravintolaelämys onnistuisi kaikkiaan 125 Attendon hoivakodissa, jotka ravintolaideaan osallistuvat eri puolilla Suomea. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anne Flink
aluejohtaja, ikäihmisten hoivapalvelut, Attendo
p. 050 538 9010
anne.flink@attendo.fi

Merja Hytönen
ruokapalvelupäällikkö, Attendo
p. 040 550 4457
merja.hytonen@attendo.fi

Kuvat

Juhlamenun on suunnitellut Merja Hytönen. Kuva on toimitusten käytettävissä.
Juhlamenun on suunnitellut Merja Hytönen. Kuva on toimitusten käytettävissä.
Lataa
Juhlalla halutaan kunnioittaa 100-vuotiasta Suomea ja Suomen rakentamisessa vaikuttanutta sukupolvea. Kuva on toimitusten käytettävissä.
Juhlalla halutaan kunnioittaa 100-vuotiasta Suomea ja Suomen rakentamisessa vaikuttanutta sukupolvea. Kuva on toimitusten käytettävissä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme