
Hotelli-Ravintola Vaihmalan Hovi sai arvostetun Chaîne des Rôtisseurs -kilven

” Chaine des Rotisseurs kilpi on korkein ravintoloille myönnettävä tunnus. Minulle kilven saavuttaminen kertoo ennen kaikkea intohimosta. Vain aidon intohimon kautta on mahdollista ylittää itsensä niin keittiössä, salissakin kuin muussakin kehittämisessä ja siten tuottaa sellaisia ikimuistettavia makuelämyksiä, joita kilpiravintolalta odotetaan. Vaihmalan Hovi on erinomainen esimerkki, kuinka periksiantamattomalla työllä ja intohimolla voidaan luoda ikimuistettavia elämyksiä. Olemme äärimmäisen iloisia, että pystymme tunnustamaan tämän työn merkittävyyden myöntämällä heille Kilven”, sanoi Chaîne des Rôtisseurs-kilven luovuttanut Chaîne des Rôtisseurs Finlanden valtavouti Johanna Hornborg.
Vaihmalan Hovin yrittäjä ja ravintolan intohimoiselle kehittämiselle omistautunut Noona Rissanen on viime vuosina panostanut ravintolassa erityisesti elämysten toteuttamiseen. Koronapandemian aikaan Noona päätti kouluttautua Italiassa jäätelön valmistukseen ja tätä nykyä ravintolassa tarjoillaankin vain itse tehtyä artisaani gelatoa. Lisäksi ravintolassa on omistauduttu täydellisen suklaan valmistukseen ja Vaihmalan Hovissa paahdetaan nykyään Etelä-Amerikasta tilatut kaakaopavut itse ja tarjoillaan suussa sulavia suklaaelämyksiä.
Vaihmalan Hovissa keittiömestarina toimii Paavo Pekonen ja ravintolapäällikkönä Kimmo Ahonen. Noona on luotsannut tiimin kanssa ravintolasta elämyskohteen Pirkanmaan seudulle, keskelle kaunista ja rauhallista maalaismaisemaa, jonne kannattaa ajaa pidemmänkin matkan päästä.
”Ylpeinä saamme kiinnittää ravintolamme seinään kilven, joka kiteyttää kaiken sen uurastuksen, tinkimättömyyden, rakkauden ja intohimon, jolla olemme rakentaneet yhden Suomen ainutlaatuisimmista maaseuturavintoloista”, toteaa Noona Rissanen saadusta gastronomisesta arvostuksesta.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätietoja:
• Chaîne des Rôtisseurs Finlande, Bailli Délégué Finlande, Suomen valtavouti Johanna Hornborg, 044-5451262, johanna.hornborg@gmail.com
• Vaihmalan Hovi, Noona Rissanen, 020-7661 812, noona@vaihmalanhovi.fi
• Chaîne des Rôtisseurs Finlande, Chargee de Presse, Niki Malmros niki.malmros@allergia.fi ja 040-5255982
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs Finlande on Suomen merkittävin kansainvälinen gastronominen järjestö. Järjestön tavoitteena on kehittää Suomen ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä ammattilaisten ja harrastajien kanssa sekä kannustaa nuorten ammattilaiskokkien ja viiniammattilaisten kehittymistä. Kansainväliseen järjestöön kuuluu yli 25 000 jäsentä yli 80 maassa. Suomessa jäseniä on yli 2 000, joista 60 % on harrastajia ja 40 % ammattilaisia. www.rotisseurs.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Chaîne des Rôtisseurs Finlande
Kaksi uutta ravintolaa sai lokakuussa Chaîne des Rôtisseurs -ravintolakilven / Kuokkalan Kartano ja Ravintola OR18.10.2023 15:39:54 EEST | Tiedote
Jyväskylässä sijaitseva Kuokkalan Kartano ja Helsinkiläinen Hotelli Tornissa sijaitseva Ravintola OR ovat saaneet laadukkaasta gastronomiasta, hyvästä palvelusta ja kulinaaristen perinteiden erinomaisesta vaalimisesta kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilven. Kilpi on osoitus aidosta intohimosta ruokaan, viineihin ja loistavaan asiakaspalveluun.
Poriin toinen Chaîne des Rôtisseurs -ravintolakilpi11.9.2023 15:14:02 EEST | Tiedote
Porin keskustassa, Eetu Salinin aukiolla sijaitsevalle Borg Kitchen & Barille myönnettiin lauantaina 9.9. kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan gastronomian korkeasta tasosta, erinomaisesta palvelusta sekä alueellisten ja kulinaaristen perinteiden kehittämisestä.
Chaîne des Rôtisseurs Finlande 60vuotta23.8.2023 12:51:26 EEST | Tiedote
Chaîne des Rôtisseurs Finlande perustettiin 60 vuotta sitten, juhlakapituli järjestetään Tampereella 25–27.8. Kansainvälisesti suurin ja vanhin gastronominen järjestö Chaîne des Rôtisseurs perustettiin jo vuonna 1248, jolloin Ranskan kuningas Ludvig IX Pyhä antoi nuorten keittiö ammattilaisten tietojen ja taitojen kehittämiseksi julistuksen eri mestarikiltojen järjestämiseksi. Järjestön ensimmäinen suomalainen jäsen oli tamperelainen Jorma Soiro vuonna 1963. Järjestön perustamiseen Suomessa vaikutti erityisesti kolme henkilöä Jorma Soiro, Onni Salo sekä Armas J.Pulla.
Lappiin toinen Chaîne des Rôtisseurs myymäläkilpi21.8.2023 15:48:26 EEST | Tiedote
Sodankylän Sattasessa sijaitsevalle Lapin Gourmetkokkien herkkupuodille myönnettiin lauantaina kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus korkeasta tasosta ja osaamisesta.
Sahanlahti Resortin Ravintola Koskivahdille ravintola-alan Chaîne des Rôtisseurs -kilpi25.5.2023 11:47:30 EEST | Tiedote
Puumalassa, välkehtivän sinisen Saimaan rannalla sijaitsevan Sahanlahti Resortin Ravintola Koskivahdille myönnettiin viime viikonloppuna Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan korkeasta tasosta, pitkäjänteisestä ammattitaidon jatkuvasta kehittämisestä sekä ammattitaitoisesta salihenkilökunnasta.