HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n hallituksen päätöksiä 13.9.2022

Jaa

HSL:n hallituksen kokous järjestettiin etäyhteyksin 13. syyskuuta 2022 ja hallitus teki päätökset seuraavista asioista.

Markkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen hankinta

Hallitus päätti valita markkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen kumppaniksi Wörks Oy:n. Valintaperusteena oli tarjouksen kokonaistaloudellinen edullisuus. Sopimus on voimassa määräajan 31.12.2024 asti, jonka jälkeen sitä voidaan jatkaa toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena. Palveluiden hankintakustannukset ovat neljässä vuodessa enintään 2,4 miljoonaa euroa (+alv.). 

Linkki pöytäkirjaan

Laajasalon linjastosuunnitelman hyväksyminen

Hallitus päätti hyväksyä Laajasalon linjastosuunnitelman. Linjastoehdotus toimii Laajasalon katu- ja infrasuunnittelun lähtötietona. Linjastoehdotusta tarkistetaan, jos Kruunusiltojen raitiolinjojen reitteihin tai vuoroväleihin tulee muutoksia.

Laajasalon linjastosuunnitelmasta on tiedotettu erillisellä tiedotteella linkki tiedotteeseen

Linkki pöytäkirjaan

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mika Nykänen 

toimitusjohtaja 

p. 09 4766 4040 

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 400 työntekijää, ja liikevaihto on noin 700 miljoonaa euroa vuodessa. Vuonna 2021 HSL:n järjestämässä liikenteessä tehtiin 238 miljoonaa, mikä on yli 60 % Suomessa tehdyistä joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme