HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n hallituksen päätöksiä 5.10.2021

Jaa

HSL:n hallitus kokoontui etäyhteyksin tiistaina 5. lokakuuta.

Lukijalaitteen hankinta

Hallitus päätti valita HSL:n tulevien lukijalaitteiden toimittajaksi Conduent Business Solutions France SAS:n kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteella. Asiasta tiedotetaan erillisellä tiedotteella.

Linkki pöytäkirjaan

Lausunnon antaminen Mäntsälän yleiskaavaluonnoksesta

Hallitus antoi lausunnon Mäntsälän yleiskaavaluonnoksesta.

Linkki pöytäkirjaan

Osavuosikatsaus 2/2021

Hallitus päätti merkitä tiedoksi osavuosikatsauksen. Tilikauden tuloksen arvioidaan olevan 17,9 miljoonaa euroa alijäämäinen. Tulos on talousarviossa ennakoitua parempi, mutta se johtuu Traficomin toukokuussa myöntämästä 69,3 miljoonan euron koronatuesta, jota ei ollut talousarviossa huomioitu. Matkustajamäärien arvioidaan olevan tilikaudella edelleen noin 40 prosenttia alhaisemmalla tasolla kuin ennen pandemiaa. Asiasta tiedotetaan erillisellä tiedotteella.

Linkki pöytäkirjaan

Jäsenkuntien lausunnot toiminta- ja taloussuunnitelmaehdotukseen vuosille 2022–2024

Hallitus päätti merkitä tiedoksi HSL:n yhdeksän jäsenkunnan lausunnot toiminta- ja taloussuunnitelmaehdotukseen vuosille 2022–2024.

Linkki pöytäkirjaan

Yhteyshenkilöt

Mika Nykänen
toimitusjohtaja
p. 09 4766 4040

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme