Kustannusosakeyhtiö OtavaKustannusosakeyhtiö Otava

Huippumyyjä kertoo uutuuskirjassa kaiken, mitä oman asunnon ostajan tulee tietää

Jaa

Nyt jos koskaan on tärkeää tietää, mitä kaikkea asuntoa ostaessa kannattaa ottaa huomioon. Andrei Koivumäen Neliöt liikkuu -Kodinostajan opas (Nemo) -uutuustietokirja on kattava tietopaketti kaikille asunnon ostamisesta haaveileville.

Maaliskuun lopussa ilmestyvässä tietokirjassa pureudutaan asuntokauppoihin ja sen kiemuroihin tavallisten ostajan silmin. Televisiosta tuttu huippumyyjä Andrei Koivumäki on koonnut Neliöt liikkuu - Kodinostajan opas -tietokirjaansa kattavasti kaiken, mitä asuntokaupoilla tulee tietää.

”Tämä kirja auttaa sinua ostamaan oikean kodin ja ennen kaikkea kiinnittämään katseesi olennaisiin asioihin. Näiden kansien sisältä löydät hiljaisen tiedon, jota et sanomalehdistä tai googlesta löydä", Koivumäki kuvailee. 

Mitä isännöitsijäntodistuksesta voi lukea? Mitä asunto-osakkeen ostaja ostaa? Mistä voi tarkistaa, onko rivitalon oma piha todella oma? Mikä on taloyhtiö? Entä mihin kaikkiin asioihin tulee kiinnittää huomiota asuntonäytöissä?

Koivumäki avaa kirjassa, kuinka välttää kauppatilanteen sudenkuopat ja miten erottaa tärkeät asiat vähemmän tärkeistä. Lisäksi hän auttaa näkemään asuntojen mahdollisuudet uusin silmin. Ennen kaikkea kirja opastaa löytämään tarjolla olevista vaihtoehdoista kodin, joka on oikea juuri sinulle!

Tähtimyyjä antaa myös hyödyllisiä ohjeita, vinkkejä ja neuvoja aloittelevalle asunnonostajalle. Kirjassa on lisäksi monia käytännöllisiä esimerkkejä, jotka avaavat asuntokauppakiemuroita paremmin lukijalle.

PDF-vedokset ja Andrein haastattelupyynnöt: eeva.louko@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme