Musiikkitalo

Huippusuosion saavuttanut “Estradi on teidän” järjestetään Musiikkitalossa jälleen talvilomaviikolla

Jaa

Ota Musiikkitalon estradi haltuun! Viime keväänä hurmannut tapahtuma järjestetään uudelleen tänä vuonna talvilomaviikolla 21.–26.2., jolloin kuka vain voi olla 45 minuutin ajan tähtisolisti ja kokea Musiikkitalon akustiikan esiintyjän näkökulmasta.

Viime vuonna estradilla kuultiin kavalkadi huikeita esityksiä sisältäen muun muassa  ilmakitaransoittoa, räppiä, klassisen musiikin hittejä ja nähtiinpä lavalla myös kosinta.

“Viime vuonna salissa koettiin todella kauniita, korkeatasoisia, riemastuttavia ja humoristisiakin esityksiä sekä suuria tunteita. Päivät olivat mieliinpainuvia niin kaikille esiintyjille kuin Musiikkitalon henkilökunnallekin. ‘Estradi on teidän’ oli myös erittäin suosittu tempaus, jonka liput myytiin loppuun nopeasti. Siksi haluamme nyt tarjota saman upean tilaisuuden uudelleen”, kertoo Musiikkitalon myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Paaso. 

Tänä vuonna Konserttisalissa voi esiintyä hieman edellisvuotta isommalla kokoonpanolla tai ottaa mukaan aiempaa isomman yleisön, sillä yhdellä lipulla saliin pääsee 1–6 henkilöä 45 minuutiksi. Estradi on teidän -lippu maksaa 220 € (+ tilaus- ja toimitusmaksut), ja ne tulevat myyntiin maanantaina 24.1. klo 9 Ticketmasterissa. Aikoja on tarjolla tasatunnein maanantaista lauantaihin klo 10–20.

Konserttisali on tapahtumapäivinä valaistu, ja lavalla on Musiikkitalon Steinway-flyygeli. Halutessaan mukanaan voi tuoda myös oman soittimensa.

Tärkeimmät turvatoimet ja ohjeet:

  • Yhdellä lipulla (alk. 220 €) saliin pääsee 1–6 henkilöä. Kaikilta yli 16-vuotiailta edellytetään koronapassia. Talossa on noudatettava turvavälejä ja muita hygieniaohjeita.
  • Kaikissa siirtymissä on käytettävä kasvomaskia. On ehdottoman tärkeää, että Musiikkitaloon tullaan täysin terveenä. 
  • Vuokra-aika on yhteensä 45 minuuttia, johon kuuluvat käsipesut ja kulku talossa.
  • Kaikki pinnat (ovenkahvat, flyygeli ym.) desinfioidaan huolellisesti jokaisen kävijän välissä.
  • Saliin ei saa tuoda ruokaa eikä juomaa.
  • Lavamestarimme ohjeistaa paikan päällä flyygelin turvallisesta käytöstä. Mukana saa tuoda sellaisen oman soittimen, jonka pystyy yksin kantamaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Musiikkitalo
Musiikkitalo
Mannerheimintie 13 A
00100 Helsinki

https://www.musiikkitalo.fi/

Musiikkitalo on konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa. Vilkkaimman kauden aikana, syyskuusta toukokuuhun Musiikkitalossa järjestetään noin 70 -100 konserttia tai muuta tapahtumaa kuukaudessa. Akustiselle musiikille suunnitellun Konserttisalin lisäksi talossa on viisi pienempää salia, joilla kaikilla on erilainen käyttötarkoitus ja erilainen, tarkoituksenmukainen akustiikka. Musiikkitalon julkisiin tiloihin: lämpiöihin, kahvilaan, ravintolaan ja Sibelius-Akatemian kirjastoon ovat niin kaupunkilaiset kuin turistitkin tervetulleita viettämään aikaa, vaikka lippua konserttiin ei olisikaan ostettuna. Musiikkitalon päätoimijat ovat Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Musiikkitalo

Musiikkitalon urkujen rakentamista seuraava Urkujen matka -valokuvanäyttely avautuu maanantaina 6.9.3.9.2021 14:51:00 EEST | Tiedote

Helsingin Musiikkitalon konserttisalin uusien urkujen rakentamisen ensimmäinen vaihe toteutettiin konserttisalissa kesän 2021 aikana. Toistaiseksi urut jäävät vielä konserttiyleisön katseilta piiloon, mutta kesän aikana toteutettuihin työvaiheisiin pääsee kurkistamaan Urkujen matka -valokuvanäyttelyn kautta, joka on nähtävillä Musiikkitalon konserttisalin näyttelyvitriinissä.

Lontoon Philharmonia-orkesterin ja Santtu-Matias Rouvalin vierailu Tampere-taloon ja Musiikkitaloon siirtyy toukokuulle 202228.7.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali johtaa Lontoon Philharmonia-orkesterin konsertit ensi vuonna Helsingissä ja Tampereella. Musiikkitalo ja Tampere-talo toteuttavat orkesterivierailun yhteistyössä. Konsertit oli määrä järjestää syyskuussa 2021, mutta koronatilanteesta johtuen konsertit siirretään toukokuulle 2022. Konsertit toteutuvat Jane ja Aatos Erkon säätiön tuella.

Kolme orkesteria jälleen yhdessä Taavi Oramon johdolla16.6.2021 10:38:08 EEST | Tiedote

Pääkaupungin itsenäiset orkesterit Avanti!, UMO Helsinki Jazz Orchestra sekä Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) yhdistävät jälleen voimansa AUF-yhteistyön merkeissä. Syyskuun Musiikkitalon konsertissa "Musiikkia kaikille" rikotaan rajoja, ja yhdistellään eri aikakausia ja tyylejä. Orkesterit soittavat yhdessä ja erikseen teoksia, joissa yhdistyvät vanha ja uusi, kevyt sekä vakava. Konsertin kapellimestarina toimii musiikin moniosaaja Taavi Oramo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme