HUS

HUS Tulehduskeskuksen ja HUS Asvian keskitetty puhelinpalvelu avautuu 8.12.2021

Jaa

Keskiviikosta 8.12.2021 alkaen HUSin potilaat saavat Tulehduskeskukseen liittyvää palvelua keskitetysti yhden puhelinnumeron kautta. Keskitetty puhelinpalvelu palvelee numerossa 09 471 75200.

Tulehduskeskuksen keskitetty puhelinpalvelu sujuvoittaa asiointia ja vähentää puhelinaikojen ruuhkautumista. Uusi palvelu korvaa yksiköiden ja osastojen potilaspuheluita varten tarkoitetut puhelinnumerot 8.12.2021 alkaen. Jatkossa nämä puhelinnumerot yhdistyvät uuteen puhelinpalveluun automaattisesti.

Ammattilaisia varten on omat puhelinnumerot. Tulehduskeskuksen puhelinpalvelu palvelee potilasta mm. ajanvarauksissa, omaistiedusteluissa ja muissa hoidollisissa asioissa.

Jatkossa potilaan ei tarvitse jonottaa pitkiä aikoja puhelimessa. Osa puheluista ohjautuu suoraan valikon kautta ammattilaiselle, osa puheluista ohjataan takaisinsoittopalveluun. Takaisinsoittopalvelun avulla potilaan puhelu ohjataan oikealle vastaanottajalle, ja potilaalle soitetaan takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Potilaiden toivotaan käyttävän asioinnissaan myös sähköisiä palveluita eli asiointia Maisa-palvelussa mobiilisovelluksella tai osoitteessa www.maisa.fi.

Tulehduskeskuksen keskitetty puhelinpalvelu 09 471 75200

Valitse 1 vain seuraavissa asioissa (palveluaika ma–pe klo 7.30–14.00):
- Asiasi koskee tämän tai seuraavan arkipäivän poliklinikka-ajanvarauksen muutosta tai peruutusta
- Haluat varata ajan sukupuolitautien poliklinikalle.

Valitse 2 seuraavissa asioissa (palveluaika ma–su ympäri vuorokauden):
- Asiasi koskee vuodeosastolla olevaa läheistäsi
- Olet osastolta kotiutunut potilas.

Valitse 3 kaikissa muissa asioissa (palveluaika ma–pe klo 8–16).

Jos sinulla on hankaluuksia tehdä valintaa, jää odottamaan linjalle ja puhelusi yhdistyy asiakaspalveluun.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme