HUS

HUS-yhtymän yhtymäkokous ja hallitus kokoontuvat 14.12.2022

Jaa

HUSin yhtymäkokous kokoontuu keskiviikkona 14.12.2022 klo 9 ja yhtymähallitus klo 13.

Yhtymäkokous järjestetään verkkokokouksena. Kokouksen suoran lähetyksen linkki löytyy HUSin verkkosivulta Sote-uudistus HUSissa.

Yhtymäkokouksen esityslistalla on muun muassa esitys HUS-yhtymän vuoden 2023 talousarvioksi ja taloussuunnitelmaksi 2023 - 2025 sekä HUS-kuntayhtymän strategian päivittäminen HUS-yhtymän strategiaksi. 

Sekä yhtymäkokouksen että HUS-yhtymän hallituksen esityslistat on julkaistu HUSin verkkosivuilla. Kokousten päätökset julkaistaan pöytäkirjan tarkistamisen jälkeen samalla sivulla.

Tausta

Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluiden uudistukseen liittyen HUS-kuntayhtymän toiminta päättyy tämän vuoden lopussa. HUS muuttuu HUS-yhtymäksi, joka aloittaa toimintansa 1.1.2023 alkaen. Syksyn 2022 aikana kokoontuvat vuorotellen sekä HUS-kuntayhtymän hallitus, että tulevan HUS-yhtymän hallitus. Myös HUS-kuntayhtymän valtuusto kokoontuu kertaalleen ennen vuoden vaihdetta, kuten myös HUS-yhtymän yhtymäkokous.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme