HUS

HUSin Apotti-info tiistaina 27.10.

Jaa

Tervetuloa seuraamaan HUSin Apotti-infoa tiistaina 27.10. klo 14. Aiheena on Apotin käyttöönotto HUSissa 31.10. Voit seurata infoa suorana lähetyksenä HUSin verkkosivuilla.

Puhujina ovat HUSin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi ja Oy Apotti Ab:n toimitusjohtaja Hannu Välimäki. Info kestää noin 15-30 min.

Medialla on mahdollisuus esittää kysymyksiä infon aikana Teamsin kautta. Ilmoittautumiset ja Teams-linkki kysymyksiä varten viestinta@hus.fi.

Teams-kokoukseen osallistujia pyydetään ilmoittamaan nimen lisäksi media, jota edustaa.  Puheenvuoroja pyydetään Teams-kokouksen keskustelussa ja niitä jakaa tilaisuuden puheenjohtajana toimiva viestinnän edustaja.

Kaikille avointa lähetystä voit seurata verkkosivuillamme: https://www.hus.fi/apotti-infot

Tilaisuus tallennetaan ja jaetaan HUSin YouTube-kanavalla.   

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme