HUS

HUSin Runkopalveluja koskevat yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet

Jaa
HUS on saanut päätökseen helmikuussa alkaneet yhteistoimintaneuvottelut. Kaikille neuvotteluiden piirissä olleille henkilöille löydettiin tehtävä joko Runkopalveluista tai muualta HUSista.

Neuvotteluesityksen mukaisesti neuvotteluiden alaisena oli alun perin noin 200 henkilöä Runkopalvelujen hallinnossa, asiakkuuksien hoidossa ja kehittämisessä sairaaloissa tapahtuvissa tukitoiminnoissa. Alustava arvio vähennystarpeesta oli enintään 25 henkilöä. Neuvotteluiden tuloksena muutoksia tulee 20 henkilön palvelussuhteen ehtoihin. 28 henkilöä tullaan siirtämään nykyisessä tehtävässä toiseen yksikköön HUSissa.

Yhteistoimintamenettelyn perusteena oli HUS Asvian ja HUS Logistiikan yhdistyminen Runkopalvelut-tulosyksiköksi 1.1.2023. Yhdistymisellä tavoitellaan synergiaetuja, toiminnan tehostamista ja yhdenmukaisia toimintamalleja.

HUSin Runkopalvelut on terveydenhuollon tukipalveluyksikkö ja osa HUS-yhtymää. Se tuottaa HUSille laitoshuoltopalveluja, potilas- ja henkilöstöruokailupalveluja, asiointi-, osastonsihteeri- ja tekstinkäsittelypalveluja sekä logistiikka- ja lääkintätekniikan palveluja.

Lisätietoja medialle: 

HUSin mediapalvelun yhteystiedot 

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja medialle:
Anssi Heikkilä, talouspäällikkö
050 373 5124, anssi.heikkila@hus.fi

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. 

HUSissa saa vuosittain hoitoa lähes 700 000 potilasta. Meillä työskentelee liki 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudellamaalla. Lisäksi meille on keskitetty koko Suomen ja Etelä-Suomen yhteistyöalueen monien harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS – Vaikuttavinta hoitoa 

HUSin mediapalvelu palvelee mediaa ma–to klo 10–16, pe klo 10–15 numerossa 050 427 2875 tai sähköpostitse viestinta@hus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme