HUS

HUSin seuraavassa koronavirusinfossa aiheena ajankohtainen epidemiatilanne

Jaa

HUSin seuraava koronavirusinfo on perjantaina 7.5. kello 12. Aiheena on ajankohtainen epidemiatilanne.

Puhujina ovat johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi ja ylilääkäri Asko Järvinen. Info kestää 15–30 minuuttia.

Info videoidaan suorana lähetyksenä HUSin verkkosivuilla. Infon aikana medialla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Teams-kokouksen kautta.

Tilaisuus tallennetaan ja jaetaan HUSin YouTube-kanavalla.

Kaikille avointa lähetystä voi seurata verkkosivuillamme: www.hus.fi/mediainfot

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Lohjan sairaala uusi Baby Friendly Hospital -sertifikaattinsa15.6.2021 12:55:11 EEST | Tiedote

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Kansallisen imetyksen edistämisen seurantaryhmän nimeämä arviointiryhmä on Lohjan sairaalan pyynnöstä suorittanut 19.4.-26.5.2021 Naisten- ja lastentautien tulosyksikön vauvamyönteisyyden uudelleenauditoinnin. Arviointiryhmä on päätynyt suosittamaan sekä THL:lle että Maailman terveysjärjestölle (WHO) ja Unicefille, että Lohjan sairaalalle Naisten- ja lastentautien tulosyksikölle myönnetään Vauvamyönteinen sairaala -sertifikaatti.

Lojo sjukhus förnyar sitt certifikat Baby Friendly Hospital15.6.2021 12:54:26 EEST | Tiedote

Utvärderingsgruppen för Det nationella handlingsprogrammet för att främja amning som utsetts av Institutet för hälsa och välfärd (THL) har på begäran av Lojo sjukhus gjort en ny revision av babyvänligheten under 19 april-26 maj 2021 på Resultatenheten Kvinno- och barnsjukdomar. Utvärderingsgruppen har beslutat att rekommendera THL och Världshälsoorganisationen (WHO) och Unicef att Resultatenheten Kvinno- och barnsjukdomar vid Lojo sjukhus beviljas certifikatet Baby Friendly Hospital (Babyvänligt sjukhus).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme