HUS

HUSin talousjohtaja on irtisanoutunut

Jaa

HUSin talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen Mari Frostell on irtisanoutunut.

Vuodesta 2008 lähtien HUSissa työskennellyt Frostell hoitaa tehtäväänsä maaliskuun loppuun asti. Talousjohtajan viransijaisena toimii 1.4.2020 alkaen johtaja Jari Finnilä.

”Kiitän lämpimästi Mari Frostellia siitä työstä, jonka on hän vuosien varrella tehnyt HUSin hyväksi. HUSin taloustoimintojen johtamiseen ja organisointiin on tehty erityisesti kuluneen vuoden aikana useita merkittäviä muutoksia. Uudistukset ovat vakiinnuttamisvaiheessa, josta seuraajan on hyvä jatkaa”, sanoo toimitusjohtaja Juha Tuominen.

”Kuluneet kaksitoista vuotta HUSissa ovat olleet erittäin antoisia. Olen saanut tehdä mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä huippuammattilaisten kanssa Suomen suurimman terveydenhuoltoalan toimijan palveluksessa. Haluan erikseen kiittää omistajakuntiemme edustajia hyvästä yhteistyöstä vuosien varrella. Tässä vaiheessa uraa on hyvä hetki siirtyä uusiin tehtäviin.”, tiivistää Frostell.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Juha Tuominen, p. 09 471 71200

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa yli puoli miljoonaa potilasta. HUSissa työskentelee 25 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme