Visit NaantaliVisit NaantaliVisit NaantaliVisit NaantaliVisit NaantaliVisit Naantali

Hybridinen KIRJAHYRRÄ Naantalissa marraskuussa

Jaa
Lasten ja nuorten kirjallisuusfestivaali KIRJAHYRRÄ tulee taas Naantaliin muutaman vuoden tauon jälkeen. Festivaali järjestetään 2.-3.11., esiintymispaikkoina Naantalin kirjasto, museo sekä seurakuntakeskus. Ohjelmaa on päiväkoti-ikäisille sekä ala- ja yläkouluille.

Vuoden 2022 KIRJAHYRRÄ toteutetaan ensimmäistä kertaa hybridiversiona. Ohjelmaa on tarjolla sekä paikan päällä että etäyhteydellä live-striimattuna. Festivaali on ilmaistapahtuma.

Naantalissa KIRJAHYRRÄn vieraaksi saapuu mittava joukko lapsille ja nuorille kirjoittavia kirjailijoita, kuten Tapani Bagge, Roope Lipasti, Magdalena Hai ja Elina Hirvonen. Mika Wickström kertoo uusimmasta jalkapallo-aiheisesta kirjastaan Linda, Linda, Tuutikki Tolonen Agnes-kirjasarjastaan, Tittamari Marttinen nuortenkirjastaan Sarjarakastaja ja Finlandia-palkittu kirjailija Anne-Maija Aalto romaanistaan Mistä valo pääsee sisään?.

Turun kaupunginkirjastossa KIRJAHYRRÄ järjestää myös keskustelutilaisuuden nuorten lukutaidon tilasta keskiviikkona 2.11. klo 18. Ratkaisuja haasteisiin haetaan Suomen Kirjailijaliiton toiminnanjohtajan Ilmi Villacisin sekä tutkijoiden Silja Vuorikurun, Lotta-Sofia La Rosan ja Siru Kainulaisen kanssa.

Kirjailijavierailujen ohella festivaalilla on tarjolla teatteriesityksiä sekä työpajoja, joissa tarinat heräävät henkiin ja niitä tehdään itsekin.

Kaksipäiväisellä festivaalilla vierailee toistakymmentä esiintyjää.

Viidettä kertaa järjestettävän festivaalin järjestelyistä vastaa Naantalin Kirjahyrrä ry. Festivaalin tukijoita ovat Naantalin kaupungin ja Naantalin seurakunnan ohella Taiteen edistämiskeskus sekä Varsinais-Suomen Kulttuurirahasto.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumiset: www.kirjahyrra.fi.

Lisätietoa:

Pekka Vartiainen, toiminnanjohtaja

info@kirjahyrra.fi

puh. 050-5479394

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Naantali

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme