Espoon kaupunki - Esbo stad

Hyvinvoinnin ja terveyden lautakunnassa 16.12.2021

Jaa

Hyvinvoinnin ja terveyden lautakunnan seuraava kokous järjestetään torstaina 16.12.2021 kello 17.00 alkaen.

Lautakunta saa käsiteltäväkseen mm. asiakasmaksujen muutokset, lausunnon hallituksen esityksestä eduskunnalle perusterveydenhuollon hoitotakuun tiukentamisesta ja vastauksen valtuustokysymykseen psykologien rekrytointi- ja sitouttamiskäytännöistä. Lisäksi lautakunta kuulee ajankohtaiset katsaukset koronatilanteesta, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen perustamisesta ja sote-uudistuksen vaikutuksesta Espoon kaupungin toimitilaratkaisuihin.

Hyvinvoinnin ja terveyden toimialan asiakasmaksut 1.2.2022 alkaen

Hyvinvoinnin ja terveyden toimialan asiakasmaksuihin on tulossa muutoksia. Asiakasmaksujen muutokset perustuvat 1.1.2022 voimaan tulevaan lainsäädännön muutokseen (maksukatto), valtioneuvoston asetukseen asiakasmaksuista annetun asetuksen muutokseen (indeksitarkistukset) ja muihin ajankohtaisiin Espoon maksujen muutostarpeisiin. Hyvinvoinnin ja terveyden lautakunta esittää kaupunginhallitukselle, että se hyväksyy asiakasmaksulain muutokset kokouksessaan 10.1.2022 ja että muutokset tulevat voimaan Espoossa 1.2.2022 alkaen.

Asiakasmaksulakia ja sitä täydentävää asetusta on muutettu siten, että kuntia koskevat lainsäädännön muutokset tulevat voimaan vaiheittain. Ensimmäiset muutokset ovat tulleet voimaan 1.7.2021 ja loput tulevat 1.1.2022. Heinäkuussa 1.7.2021 voimaan tulleet lainsäädännön muutoksen edellyttämät asiakasmaksujen perusteiden muutokset on käsitelty Espoossa sosiaali- ja terveyslautakunnassa 26.5.2021 ja hyväksytty Espoon kaupunginhallituksessa 14.6.2021.

Lue lisää asiakasmaksujen muutoksesta esityslistan kohdasta 4.

Lisätiedot: 

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon koulukokonaisuuden ensimmäiset koulut sekä päiväkoti valmistuivat10.8.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Vuonna 2020 Espoon kaupunki ja Kumppanuuskoulut sekä YIT solmivat sopimuksen yhteensä kahdeksan koulun ja päiväkodin toteuttamisesta uudella hankintamallilla. Kuluvan kesän aikana laajasta koulukokonaisuudesta valmistuivat ensimmäiset kolme koulua sekä päiväkoti. Uusissa kouluissa aloittaa elokuussa syyslukukautensa yhteensä 2245 espoolaislasta, ja uusia varhaiskasvatuspaikkoja tulee 168.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme