Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Hyvinvointialuejohtajan valintaprosessi etenee aluevaltuustoon

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus päätti 14.9. kokouksessaan esittää aluevaltuustolle, että aluevaltuusto suorittaa hyvinvointialuejohtajan virkavaalin. Virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Rekrytointiprosessin kolme kärkihakijaa ovat Komulainen Mikko, Forssan seudun hyvinvointiyhtymä yhtymäjohtaja, hallintotieteiden tohtori, Laitinen-Parkkonen Pirjo, va. hyvinvointialuejohtaja, lääketieteen ja kirurgian tohtori sekä Louna Timo, vs. toimitusjohtaja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä, maa- ja metsätaloustieteiden maisteri. Timo Louna on tänään ilmoittanut vetävänsä hakemuksensa pois.

- Päätöksentekijöillä on käytössään kaikkien hakijoiden hakemukset ja CV:t, haastattelujen ja henkilöarviointien tulokset, hakijoiden paneelikeskustelu sekä yhteenveto suosittelijoiden hakijapalautteista. Valintapäätös tehdään 22.9 valtuuston kokouksessa, kiteyttää aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu.

Aluehallitus päätti myös hyvinvointialueen palvelujohtajien ja muiden johtavien viranhaltijoiden kelpoisuusehdoista ja rekrytoinnin käynnistämisestä. Aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalveluiden sekä lasten, nuorten ja perheiden palvelualueen palvelujohtajan ja Ikäihmisten ja vammaisten palvelualueen palvelujohtajan virat täytetään avoimella haulla. Muiden johtavien viranhaltijoiden (palvelujohtaja terveyspalvelut ja sairaanhoito, tieto- ja digijohtaja, rahoitus- ja talousjohtaja, hallintojohtaja, henkilöstöjohtaja ja integraatiojohtaja) virat täytetään Kuntatyönantajien suosituksen mukaisesti kiinnostuksenilmaisun ja ansiovertailun perusteella.

Lisäksi aluehallitus päätti hyvinvointialueen logosta ja visuaalisesta ilmeestä. Tuleva hyvinvointialueen logo ja ilme pohjautuvat jo käytössä olevan Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän, tutummin Keusoten, logoon ja ilmeeseen.

- Nyt tehty päätös tukee valmistelun sujuvaa siirtymää kuntayhtymästä hyvinvointialueeksi. Vaikka hyvinvointialueelle siirtyminen 1.1.23 uudistaa hallinnollisia rakenteitamme, muutos asukkaillemme halutaan pitää mahdollisimman vähäisenä turvaamalla palveluiden löydettävyys ja tunnistettavuus. Vuoden vaihteen jälkeenkin asukkaamme saavat tutut lähipalvelut Keusoten palvelupisteistä, jatkaa Helinä Perttu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme